Помпи Inteks

Интекс помпиИзползването на надуваеми елементи стана особено популярно поради тяхната компактност и мобилност. Надуваеми мебели, матраци, плувни басейни и плувни басейни напълниха живота ни. Но да се надуе, дори и малък детски басейн, с помощта на собствената си светлина задача невъзможно.

Защото е освободен басейн помпа. Това е удобно, компактно и евтино устройство от световната марка.

Механични помпи Intex

Фирма Inteks се занимава с освобождаването на надуваеми стоки и съпътстващи елементи. Гамата включва плувни басейни. Надуваеми дизайни могат да бъдат от много малки до гигантски. Тъй като помпите се предлагат в различни размери и капацитет. Съгласно режима на работа, те са разделени на ръчно и краче.

Малки, компактни устройства с ръчен механизъм, подходящ за басейни с малък обем. Теглото на помпата INTEX 30 см е само 420 грама. Такъв продукт може да бъде удобно разположен в багажника на колата или в куфар за почивка. В комплекта има три дюзи с различни диаметри. По-обемната версия на ръчната помпа е 48 см. Тя е с тегло до 1400 грама. Такава помпа е подходяща за устройството и изпомпване на по-големи размери резервоари за вода.



Помпените помпи също се наричат ​​жаби. Всички те са изработени от здрави, висококачествени материали, които допринасят за дългосрочната работа. Работната повърхност на помпата е гофрирана, за лесно използване и избягване на подхлъзване. Обемът на инжектирания въздух е между 3 и 5 литра.

Електрически помпи Intex

Електрическа помпа IntexСвързаните с електрическите модели модели са по-мощни, но и по-скъпи. Някои от тях могат да бъдат захранвани от моторно превозно средство (например 12-волтови помпи), други работят само от мрежата.

Електрическите помпи изпомпват въздуха в големи басейни, предназначени за къпане на няколко възрастни. Също така тези устройства се зареждат с надуваеми водни вози и пързалки.

Електрическите помпи имат няколко режима на работа. Скоростта на впръскване с помощта им е няколко пъти по-висока от ръчните аналози. Оборудването може да се използва както за пълнене с въздух, така и за изпомпване. Тази функция е важна, когато трябва бързо да премахнете структурите за насипни товари.

Помпата с размери за басейна Intex задължително разполага с гъвкав маркуч. Тя служи за удобство при работа и избягване на пробиване на шлаката под влияние на външни механични товари.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плувен басейн със собствените си ръце във вилатаПлувен басейн със собствените си ръце във вилата
Скимер за басейн какво е това и как да направите най-простия аналог себе си?Скимер за басейн какво е това и как да направите най-простия аналог себе си?
От едно надуваемо легло intex е по-добре от другиОт едно надуваемо легло intex е по-добре от други
Направи си сам изграждане на саунаНаправи си сам изграждане на сауна
Дълбокопомпена помпаДълбокопомпена помпа
Базата с рамки е най-доброто решение за ваканционни парцелиБазата с рамки е най-доброто решение за ваканционни парцели
Цел на водните помпи и видовете помпиЦел на водните помпи и видовете помпи
Помпи за потопяеми кладенциПомпи за потопяеми кладенци
Искате да притежавате плувен басейн? Как да се изгради?Искате да притежавате плувен басейн? Как да се изгради?
Изграждане на басейни от акватовия рай на компаниятаИзграждане на басейни от акватовия рай на компанията
» » Помпи Inteks
© 2021 BggeHat.com