Създайте уникален пейзаж

Създайте уникален пейзажИзграждането на архитектурни структури и засаждане на зелени площи без проект е като изграждане на къща без покрив. За рационалното използване на Вашия сайт е необходим един ЛЕКСИНГ ПРОЕКТ.

Проектът за озеленяване е компетентно планиран и проектиран парцел земя около къщата ви. Като имате пряка роля в създаването на такъв проект, можете да реализирате всичките си мечти.

В ландшафтен дизайн, можете да предоставите на малки архитектурни структури, които допълват основната сграда, плувен басейн, потоци и водопади, лапа, декоративна градина, градина за овощни дървета, алеи за разходка, беседка за отдих, място за животни, градина аквариуми, детски площадки, парк ъгъл, тревни площи, цветни лехи и много други, за които имате достатъчно въображение.

Малка архитектурна структура - е открито тела осветление, Разнообразни обелиски, статуи на мраморни плочи, градински и паркови съоръжения, мебели за използване на открито, на всички видове сенници, кошчета за отпадъци, паркинг за автомобили на гостите.

По Ваше желание на обекта може да бъде плувен басейн или просто езерце. При създаването на резервоари материалите са от особено значение. За тази цел се използват различни изолационни покрития. Те могат да бъдат гъвкави и твърди. Използват полиетилен, фибростъкло, PVC фолио, гума от бутилкаучук. Езера от полиетилен 120 - 4000 литра. Езера от фибростъкло от 35 до 1200 литра. Поддържа такъв материал най-малко 10 години. Бутиловата гума има по-дългосрочно обслужване.10 -0 30 години. Монтиране със специална лепяща лента. Приложете малко въображение и вашето езерце може да се превърне в резултат на малък водопад, падащ от камъните или само поток. Просто инсталирайте помпа за изпомпване на вода. Около езерото са разположени зелени площи, съответстващи на това място. Дъските могат да бъдат укрепени и в същото време декорирани с естествени декоративни туф или морски камъчета. И този ъгъл ще стане твоята гордост.

Използването на водна помпа ще ви позволи да съчетаете движеща се вода с архитектура, скулптура и зелени площи в пейзажа на вашия пейзаж. Такива решения винаги са били декорация на площади и паркови пространства.



Озеленяването на обекта е хармония и простота. Приложете класически стил или модерен, зависи от вас.

Класически стил ще ви хареса, ако сайтът има правилните геометрични форми и има голяма площ. Той не трябва да е много зает с допълнителни сгради. Скулптури трябва да се поставят на главния вход на главната алея. Тези скулптури, сякаш приветстват гостите на входа и характеризират добрата воля на домакина до пристигането на гостите. Строгите геометрични форми на зелени насаждения, изискващи ежедневна грижа за тях, показват, че човек може да ръководи развитието на природата. Този стил ще подчертае съвършенството на вашия вкус.

Екзотични растения украсяват и каменна градина. А беседка в уединен ъгъл на тази градина с тесен път към нея ще бъде приятно допълнение.

Ако решите кой стил ще бъде близо до вас, започнете да изпълнявате плана си за създаване на проект за ландшафтен дизайн.

Ако проявявате интерес към смяната на миксера - посетете сайта mosmasters.ru. Само там ще намерите всичко, за да смените бързо миксера.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Варианти на оформлението на градинатаВарианти на оформлението на градината
Програми за създаване на ландшафтен дизайнПрограми за създаване на ландшафтен дизайн
Площта е 1200 частиПлощта е 1200 части
Как да направите оформление на сайта със собствените си ръцеКак да направите оформление на сайта със собствените си ръце
Как да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиранеКак да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиране
Варианти на парцела 8 хектараВарианти на парцела 8 хектара
Планиране на сайта 20 хектараПланиране на сайта 20 хектара
Хоумстед дизайнХоумстед дизайн
Проектори за външно осветление Светодиодни осветителни тела за фасадатаПроектори за външно осветление Светодиодни осветителни тела за фасадата
Как да планираме пейзаж?Как да планираме пейзаж?
» » Създайте уникален пейзаж
© 2021 BggeHat.com