Как да планираме пейзаж?

1Преди собственикът на парцела да започне да планира ландшафтен дизайн, трябва ясно да разберете какво всъщност е.

Така че дизайнът на ландшафта е един вид готов образ, въз основа на който можете да видите какъв ще бъде бъдещият ви сайт в действителност. Това е проект, в който ясно се планират местоположението и границите на всички функционални зони и обекти на собствеността като цяло. Ландшафтен дизайн разработва планове, чертежи, дизайн релеф, декорация, озеленяване и озеленяване като цяло. Също така такъв дизайн включва оценка на финансовите разходи и разходите за сгради и други материали. Занимават се с проектиране на ландшафт и проектиране на архитекта и съответно дизайнера на ландшафта.

Колкото по-рано започвате да подготвяте земята си според ландшафтния дизайн, толкова по-добре. С други думи, можете да срещнете редица нерешими проблеми, с една дума, да започнете споразумението и да планирате нещо вече - е твърде късно. За това си струва да погледнете ландшафтния дизайн на секцията за снимки, за да получите някои идеи за дизайн.

Правилното подреждане на ландшафтен дизайн, се счита, дали да започне преди къщата на сайта е построена.

Архитектът и дизайнерът, създаващи проекта, трябва да се съсредоточат върху къщата и обекта по целия свят. По този начин те вземат предвид много важни неща, например, спалните в къщата трябва да бъдат разположени по такъв начин, че слънчевите лъчи да не ги прегряват прекалено много. Домакинските и обслужващите помещения може да нямат прозорци и да отидат в северната част на къщата. Но в хола или в дневната трябва да погледнете градината или басейна. По принцип тези два незаменими специалисти на първия етап на проектиране представят на собственика на къщата няколко варианта на бъдещото притежание, като по този начин е възможно да се определят всички минуси и плюсове.

След това се определя местоположението на икономическите сгради, комуникациите, инсталирането на фонтани, басейни и т.н., като цяло това е всъщност ландшафтен дизайн.

Ако в края на краищата вашата къща вече е построена и дизайнът е просто необходим, тогава специалистите със сигурност ще отидат на срещата на собствениците. Просто трябва да разберете, че на този етап някои от вашите идеи, фантазии и мечти няма да бъдат реализирани в действителност.

В ландшафтния дизайн има такова нещо като дизайн на скици.

Това е логично правилно и удобно зониране на целия сайт.



Това означава, че на етапа на предварителния дизайн всички необходими зони, които впоследствие се намират на вашия сайт, трябва да бъдат ясно формулирани и формулирани.

Най-често срещаните зони са:

- икономическа зона;

- входна врата;

- зони за активна и спокойна почивка;

- спортни и детски площадки;

- овощна градина и овощна градина и др.

Разбира се, в зависимост от вашето желание, тези зони могат да бъдат напълно различни.

След като тази фаза на проектиране бъде одобрена, от нея започва цялата следваща голяма работа на сайта.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дизайн на градината от пътеки и бордюри до цветни лехи и цветни лехиДизайн на градината от пътеки и бордюри до цветни лехи и цветни лехи
Програми за дизайн на ландшафтен дизайнПрограми за дизайн на ландшафтен дизайн
Програми за създаване на ландшафтен дизайнПрограми за създаване на ландшафтен дизайн
Програма за планиране на обектаПрограма за планиране на обекта
Площта е 1200 частиПлощта е 1200 части
Как да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиранеКак да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиране
Оформлението на двора на частна къщаОформлението на двора на частна къща
Планиране на обекта с къща и саунаПланиране на обекта с къща и сауна
Хоумстед дизайнХоумстед дизайн
Създайте уникален пейзажСъздайте уникален пейзаж
» » Как да планираме пейзаж?
© 2021 BggeHat.com