Фън Шуй в интериора

Фън Шуй в интериора

Ако наистина искате да живеете според законите на Фън Шуй, тогава си струва да мислите за това на етапа на избор на място на пребиваване. От източната философия, чието име е преведено на руски, "водата и вятъра", показва, че създаването на надеждни и добри домове, за да се вземат предвид не само необходимостта от вътрешни закони за дизайн, но също така и за околната среда - взаимна договореност на особеностите на ландшафта и сгради, география площи. Роза на ветровете и нещата. В условията на градския живот такава селективност не може да бъде постигната, тъй като съществуват ограничения под формата на много фактори.

Друг въпрос е, ако използвате някои инструменти на Фън Шуй за проектиране на интериор на апартамент за правилната организация на безопасен и комфортен живот и то е строго обективно и оправдано. Например, когато проектирате спалня, помислете за местоположението на страните на света, тъй като повечето хора са чувствителни към магнитното поле на земята. Но липсата на огледало пред спалното помещение води до комфорт - не всичко е приятно да погледнем към изключително необуздан вид и сънено лице. Можете да подчертаете голяма част от потока на Фън Шуй по отношение на прилагането на цветове. Както се препоръчва в препоръките на Фън Шуй, използването на топли цветове - кафяво, оранжево и бежово - се счита за полезно в кухнята. И наистина, такива цветове допринасят за отличен апетит и процес на храносмилане.

Прилагайте принципите на Фън Шуй възможно най-пълно в присъствието на свободно планиране. След това, с помощта на експерт по източна философия, който работи с дизайнера, можете да организирате правилно всички стаи и стаи. И не е нужно да се натъквате на вратата на банята, само да прескочите прага на къщата, а коридорът няма да изглежда толкова безкраен и мрачен тунел.



Ясен и светъл хол в интериора, отсъствието на остри ъгли, правилната инсталация на мебели - всичко отговаря не само на правилата на Фън Шуй, но и отразява сравнително рационален поглед на всички професионални дизайнери. Така че можете да видите, че основната част от принципите на източната философия се използва вече при създаването на уютен интериор.

Извършването на поръчка за проект за къща или апартамент в съответствие с източната философия е модерно, за да се получи ергономичен интериор. Но е важно да не прекалявате с вашите желания, тъй като някои аспекти на тази философия на нашия руски манталитет просто не отговарят.

Е, за да живеете в хармония, вие също се нуждаете от правилния дизайн на ландшафта, който ще научите на уеб сайта на Verto. Само там ще ви помогнат да създадете ландшафтен дизайн на класа Lux на най-добрите цени в Москва.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Разположението на къщата от всички страни на светаРазположението на къщата от всички страни на света
Как да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиранеКак да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиране
Дизайн на интериора Какво трябва да знаетеДизайн на интериора Какво трябва да знаете
Ремонт на апартамент и стая в хай-тек стилРемонт на апартамент и стая в хай-тек стил
Интериор на разсадникИнтериор на разсадник
Как да планираме пейзаж?Как да планираме пейзаж?
Интериорът, като отражение на себе сиИнтериорът, като отражение на себе си
Проектиране на канализацияПроектиране на канализация
Как да изберем съвет за апартаментКак да изберем съвет за апартамент
Максималната комфортна спалняМаксималната комфортна спалня
» » Фън Шуй в интериора
© 2021 BggeHat.com