Как да изберем парцел за построяване на къща

Как да изберем парцел земяНай-важният въпрос и често подценени в планирането и изграждането на къщата е предварителен избор на парцел.

Когато търсите сайт, не сравнявайте само цената и условията в района. Не е тайна, че все още има много неща, от които трябва да обърнете внимание, да увеличите доверието, в крайния избор на най-добрия сайт.

Една от първите стъпки към живота във вашия дом е не само изборът на архитектурно, но и "политическо" решение. "Политически" раздел включва: географско положение на обекта, пътищата за достъп, местоположението на училища, супермаркети, качество асфалтови скъпи съседи в района, и покупната цена. Всяка земя може да се характеризира като добра или лоша архитектурна страна. Разположение спрямо страните на света, неговата форма и обкръжаващата среда, влияещи върху архитектурата на къщата. Има и големи и малки участъци по магистралата Кашира, както и с прости и сложни характеристики. Изграждане на къща на прост парцел земя може да бъде без проблеми, в съответствие с одобрения проект.

Настаняване на жилищна сграда по отношение на страните на света

Църквата през Средновековието съзнателно планирала, изграждала и инсталирала олтара в посока изток. От това време до днес подобно оформление на жилището се прилага към обекта по протежение на мястото до страните на света. Добре разположеният дизайн на къщата е ясно от север на юг, където входната врата е разположена на източната страна или на север, а от южната страна обикновено има всекидневна. В случай на кухня, като продължение на входа с прозореца, който отваря гледката към портата и входа на обекта, осигурява малко количество слънчева светлина.

Формата на местоположението на земята



При изграждането на жилища формата на местоположението на поземления имот може да засегне и да промени конфигурацията на бъдещата структура.

Неуспешни, например, има стеснени области. Строителството на жилищната сграда ще бъде високо и стеснено, а входът към сградата най-вероятно ще бъде от предната страна на сградата.

Разширението, но не и дълбочината на участъка, дава достъпност и позволява създаването на два входа. Създаването на градина директно зависи от мащаба на къщата и площта на земята. Изграждане на къща в центъра на парцела, ние губим едно важно предимство, което дава красотата на живота на нашия парцел, но става обичайната територия около къщата.

Като имате къща в бъдещия сайт - винаги в резерв, трябва да имате няколко идеи за конфигурацията му.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Планиране на територията на парцел в странатаПланиране на територията на парцел в страната
Варианти на оформлението на градинатаВарианти на оформлението на градината
Оформлението на градината и градинатаОформлението на градината и градината
Площта е 1200 частиПлощта е 1200 части
На стотина квадратни метра земя е колко, или какво може да се настани на такъв площадНа стотина квадратни метра земя е колко, или какво може да се настани на такъв площад
Как да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиранеКак да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиране
Оформлението на двора на частна къщаОформлението на двора на частна къща
Планиране на лятна вила 6 дкаПланиране на лятна вила 6 дка
Варианти на парцела 8 хектараВарианти на парцела 8 хектара
Планиране на обекта с къща и саунаПланиране на обекта с къща и сауна
» » Как да изберем парцел за построяване на къща
© 2021 BggeHat.com