Строителството на пътя лидогабанино ще приключи през 2017 г.

Изграждането на магистрала Лидога-Ванино бе контролирано от ръководителя на Хабаровска територия - Вячеслав Шопт. Работите в обекта са съобразени с графика и планирането на изграждането на маршрута ще бъде завършено през 2017 г.

Ръководителят на провинцията посети един от най-трудните и дълги участъци от изградения маршрут (127-148 км). Тази част от пътя ще премине през долината на река Gobilli. Такива новини често насърчават читателите. За щастие днес не е нужно да бягате след вестника, за да разберете добрите новини. Заслужава си само да отидете на новинарския сайт, да изберете заглавието, което ви интересува, и да прегледате новината.

В момента строителите на пътища работят за изправяне на този обект, инсталиране на изкуствени конструкции, пробиване и взривяване. Сайтът е уникален. Това се вижда при наличието на 13 дървени моста, пресичащи планинската река. По време на поправката се предвижда да бъдат монтирани 11 модерни мостове от стоманобетонна конструкция. Дължината на всеки мост ще бъде повече от 100 метра.



Управителят увери, че въпреки голямото количество работа, частта от маршрута ще бъде доставена навреме - през 2016 г. Подобна възможност се постига благодарение на добре координираната работа на организацията на изпълнителя и своевременното финансиране от бюджетите на страната и региона. Общо 2,6 милиарда рубли се предвижда да бъдат разпределени на този сайт.

Според Вячеслав Шпорт строежът ще влезе в крайния етап след доставката на този участък от маршрута. Началото на крайния етап на проекта е планирано за 2017 г. Важно обстоятелство е спестяването на средства, които ще бъдат получени след доставката на други части на магистралата и извършване на поправяне. Дължината на пътя ще намалее с повече от 20 км. Паралелно с това ще се изграждат съоръжения за пътни съоръжения и комуникационни услуги. Също така губернаторът се фокусира върху въпроса за ремонта на стари пътища в района на Ванино. Тези места са били разположени преди около 10 години.

Понастоящем дължината на маршрута Лидога-Ванино е 323 км. От началото на строителните работи (1999 г.) 283 km от маршрута вече са въведени в експлоатация. 2015 г. ще бъде годината на доставка на още 12 км писта и един стоманобетон. За да се завърши работата, трябва да бъдат построени още 28 километра писта и 12 стоманобетонни моста.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Строителни новини за седмицатаСтроителни новини за седмицата
Какви инспекции е необходимо да предадете на строителя за допускане до работаКакви инспекции е необходимо да предадете на строителя за допускане до работа
Оформлението на двора на частна къщаОформлението на двора на частна къща
Защо строителната фирма сайтЗащо строителната фирма сайт
Приложение и избор на асфалтов разпръсквачПриложение и избор на асфалтов разпръсквач
Лятните парцели на океана, като свой остров на цивилизацията и здравето в девствена гораЛятните парцели на океана, като свой остров на цивилизацията и здравето в девствена гора
Интериорен дизайн Модна тенденция 2017Интериорен дизайн Модна тенденция 2017
Сигнална ограждаща лентаСигнална ограждаща лента
Товарен транспорт във ВолгоградТоварен транспорт във Волгоград
Как да изберем парцел за построяване на къщаКак да изберем парцел за построяване на къща
» » Строителството на пътя лидогабанино ще приключи през 2017 г.
© 2021 BggeHat.com