Siemens да изгради сервиз за поддръжка на високоскоростни влакове

изграждането на високоскоростни влаковеКакто стана известно, наскоро се състоя забележително събитие край Санкт Петербург. Строителите поставиха основния камък на работилницата, която ще се справи с високоскоростни влакове. Това съоръжение ще бъде организирано на базата на депо "Металострой".

Според наличната информация много важни лица са участвали в това забележително събитие. Сред тях, Сергей Zimin, заместник-представител на президента в федерален окръг Northwest, Владимир Андреев, изпълнителен директор на Rapid Transit железници, Йоханес Emelhaynts, директор на "Обслужване на клиенти" и Дитрих Мьолер, президент на фирма "Сименс" в Русия.

Беше отбелязано, по време на събитието, че наскоро магазина ще ремонтира "Sapsan" влакове, които могат да бъдат прочетени на линка https://poezda.mobi/rossijskij-poezd-sapsan, както и да служи на "влаковете лястовица". Според предположенията, на територията на новото съоръжение ще бъдат организирани три линии, фокусирани върху диагностика, ремонт и пусково-наладъчни работи.

Също така трябва да се добави, че на този сайт ще бъдат организирани условия за електрически проби и техническа проверка на влаковете. Плюс това, всичко тук ще бъде коригирано ремонт на отделни единици, сред които вагони и колела.



Изграждането на сервиза, чийто персонал ще обслужва високоскоростни влакове, е най-големият инвестиционен проект на корпорацията. Като цяло, Siemens възнамерява да отпусне около 60 милиона евро за изпълнението на този проект. Стотици работни места ще бъдат създадени на територията на магазина с площ от повече от десет хектара. Изграждането на обекта трябва да бъде завършено до края на тази година.

Дитрих Мелер, председател на Siemens в Руската федерация, отбеляза, че услугата е важна посока в работата на неговата компания. В същото време компанията обръща специално внимание на обслужването на влаковете, които се доставят на руските железници.

Ръководителят на компанията добави, че изграждането на нов модерен сервиз, който ще разполага с високотехнологична инфраструктура, ще направи операцията на високоскоростните влакове непрекъсната. Новото съоръжение е предназначено да се превърне в отлично допълнение към съществуващите сервизни центрове, които оперират в Адлер, Санкт Петербург и столицата. Президентът на компанията също изрази надежда, че в бъдеще няма да има по-мащабни проекти, които да направят сътрудничеството по-близо.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Технически условия за водоснабдяванеТехнически условия за водоснабдяване
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
Закупуване на полилеиЗакупуване на полилеи
Мебели за баняМебели за баня
Характеристики на поддръжката и експлоатацията на сградитеХарактеристики на поддръжката и експлоатацията на сградите
Използване на ip видеонаблюдениеИзползване на ip видеонаблюдение
Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?
Интериор на мобилен сервизИнтериор на мобилен сервиз
Строителните материали на фирмата са евтини и висококачествениСтроителните материали на фирмата са евтини и висококачествени
Iphone 6 основни предимства на новия смартфонIphone 6 основни предимства на новия смартфон
» » Siemens да изгради сервиз за поддръжка на високоскоростни влакове
© 2021 BggeHat.com