Архитектура и строителство на къщи в Русия

1В Русия днес, селското строителство на нискоетажни сгради се развива упорито и бързо. Само наскоро нискоетажните жилища бяха непопулярни. Следователно, имаше изоставане в технологиите, загубиха руски традиции, няма инфраструктурна мрежа.

Но най-накрая опитът на древните ментори не се губи. Руснаците изведнъж се втурнаха към красивите тереми с фин резбар. Собствениците на крайградски парцели искаха да имат масивни тухлени сгради. Заедно с доказани векове, тухли и дърво, в Русия започнаха да се използват високоскоростни ерекция и прогресивни материали.

От особен интерес днес са сградите, изработени от пенобетон или структури от кланични трупове. Основният критерий при избора на строителни материали са топлинните инженерни характеристики.

Къщата, в която ще има добра топлоизолация, ще даде комфорт през зимния студ, а през лятото топлината ще бъде поглезена с прохлада. Освен това няма да е необходимо да се харчат много за отоплението. За да се увеличат изолационните характеристики, се използват няколко метода: монтаж на топлоизолационни панели, използване на вентилирани фасади, облицовка с нарязан дървен материал. Също така, за да се запази топлината, е необходим компетентен дизайн.



Такъв резултат може да се очаква, ако рационалното използване на архитектурни и планиране на решения, и да ги комбинирате с използването на енергоспестяващи технологии с ефективни материали и ерекция. Също така е възможно да се сведат до минимум топлинните загуби чрез изрязване на периметъра на стените отвън. Ако външните повърхности на къщата ще имат по-голяма площ, повече топлина ще излезе в околната среда.

Често се появяват топлинни загуби - поради грешен дизайн. За да я намалите, трябва да направите нов план и да възстановите къщата.

Днес, следвайки темповете с новите технологии, е възможно да се построят веранди и да се запълнят стъклените отвори с пакети. Остъклението с пластмаса олицетворява идеите на дизайнерите и архитектите. Ако оборудвате покрив с мансарда и остъклени, вие също ще ви помогне да запазите топлината в къщата. Наред с други неща, благодарение на тавана, влагата не навлиза в къщата. Трябва да се каже, че традиционните материали за покрив: поцинкована стомана, шисти, поради хигиенни несъответствие, екологични, технически изисквания и ниска устойчивост на износване, загубили своята актуалност.

Днес руснаците могат да си купят къща от строител или да построят собствена уникална сграда.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Рамки преглежда ревюта на жителите и реалните собственици на операциятаРамки преглежда ревюта на жителите и реалните собственици на операцията
Изграждане на история за развитие на тухли и ключови типовеИзграждане на история за развитие на тухли и ключови типове
Как да се изгради къща в страната?Как да се изгради къща в страната?
Тухлена къщаТухлена къща
Дървена къща, когато е по-добре да се построиДървена къща, когато е по-добре да се построи
Как да вземем заем в банките на Русия за ремонт на апартаментиКак да вземем заем в банките на Русия за ремонт на апартаменти
Изграждане на нискоетажни сгради от дървоИзграждане на нискоетажни сгради от дърво
Канадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителствоКанадски сандвич и неговите предимства в процеса на строителство
Предимства и недостатъци на тухлени сградиПредимства и недостатъци на тухлени сгради
Покрив от шисти за руски условияПокрив от шисти за руски условия
» » Архитектура и строителство на къщи в Русия
© 2021 BggeHat.com