Дървена къща, когато е по-добре да се построи

дървена къщаПовечето хора с въпроса кога е по-добре да си построи къща, не забравяйте да ви кажа, че през лятото. Но на въпроса, защо в този момент, те са нещо разумно, не е възможно да се каже. В този период на горещина, като сухи и слънчеви. Това погрешно твърдение някои потребители само на ръка, тъй като в края на есента и зимата, на строителния пазар отива в затишие, и това позволява много добра запишете на строителни работи, материали и специално оборудване.

Благодарение на бързото развитие на строителната индустрия на пазара се появяват нови материали и технологии, които позволяват изграждането на къщи във всяко време и през който и да е период от годината. Това е въпросът преди всичко на технологията за телени мрежи, въпреки че професионалните строители са по-склонни да дават сгради от дървен профилиран лъч. И това е разбираемо, тъй като е много по-удобно да се построят къщи през лятото, но истинските професионалисти в бизнеса си мислят не толкова за удобството, колкото за надеждността и качеството на извършената работа.

Дори по време на Киевска Русия, къщи са построени през есента, или по-скоро след прибиране на реколтата. Това се дължи не толкова на липсата на време през лятото, колкото на отличното познаване на характеристиките на естественото дърво.

Дърветата през зимата, както е известно, не растат. Влажността на вътрешната им структура през този период е минимална и движението на соковете е напълно спряно. Поради това материалът седи много по-малко, в същото време, без да се деформира или напуква.



В допълнение, ларви на насекоми и всички видове гнилостни организми през зимата напълно замразяват, което осигурява дървесина с естествено антисептично лечение. По този начин материалът стои добре срещу синята и запазва своя светъл цвят за дълго време. Следователно, къщата на дървен профилиран лъч, издигнат през зимата, ще продължи много по-дълго от "лятото". Той е по-солиден и по-надежден, което само добавя към неговите предимства пред "летния си колега".

Древните колиби са построени без никаква основа, затова нашите предци нямат никакъв въпрос как да копаят фундаментната яма в твърда замръзнала земя. Но за фрагментна къща основата все още е необходима, макар и по-лека версия. Но днес това не е проблем, защото има усъвършенствани технологии, които позволяват лесно и бързо затопляне на почвата. Като алтернатива земята може да бъде размразена дори от пожар.

Изготвени са и специални устойчиви на замръзване модификации на строителни разтвори, позволяващи на основата да бъде наводнена при ниски температури. Всички те имат необходимото ниво на сила, така че не може да се притеснявате за стабилността на бъдещите структури.

Друг важен фактор, макар и не решаващ, е изпълнението на строителните работи без прекъсване от почивка. Ако построите къща през лятото, тя ще откъсне целия летен сезон, така че от тази гледна точка зимното строителство е по-подходящо. В края на краищата, какъв вид почивка или легло можете да мечтаете, ако сте активно изграждане наоколо. Ето защо, строителство през зимата, и почивка, както се казва, през лятото.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Строителни новини за седмицатаСтроителни новини за седмицата
Есента и зимата са подходящо време за строителствоЕсента и зимата са подходящо време за строителство
Как да изградим къщата си през зимата?Как да изградим къщата си през зимата?
Двуетажна къща, изработена от дървен материал, е мечтата на всички!Двуетажна къща, изработена от дървен материал, е мечтата на всички!
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Икономично строителство, където е по-добре да купувате строителни материали?Икономично строителство, където е по-добре да купувате строителни материали?
Предимства на изграждането на къщи от тухлиПредимства на изграждането на къщи от тухли
Строителни материали в съвременни магазиниСтроителни материали в съвременни магазини
Как да изберем микс?Как да изберем микс?
Строителство на къщи по финландската технологияСтроителство на къщи по финландската технология
» » Дървена къща, когато е по-добре да се построи
© 2021 BggeHat.com