Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?

Този тип битуминозен материал е представен от малки правоъгълни модули. Един от краищата има фигурирани вдлъбнатини, благодарение на които става възможно припокриването на покрива да се припокрие. Най-често се използва на покриви, които имат стръмен склон, до куполите на църквите.

Такава гъвкава плочка се появи на територията на Съединените американски щати преди повече от век. И до днес той се счита за един от най-популярните покривни материали, използвани в строителството на жилищни сгради. Има причини за това: има сравнително ниска цена, лесна за сглобяване, създава красива цялостна естетическа картина, се характеризира само с положителни отзиви, оставени от хора, които преди това са я използвали по време на строителството.

На територията на Руската федерация се е появила недалеч, но вече е спечелила много популярност сред строителите и архитектите, както и собственици на жилища.

В състава на битумните шиндли има три основни компонента на компонента, който включва фибростъкло, действащ като укрепващ, битум с подобрено качество, базалтов гранулат. Качеството на всеки компонент, неговата концентрация в плочките и степента, до която тези вещества зависят един от друг, зависят от това колко дълго и ефективно ще бъде работата на този вид покривен материал.



Стъклените влакна се състоят от различни стъклени влакна, които се разпределят равномерно един спрямо друг, поради което е много издръжлив и в същото време еластичен. Той не претърпява корозия и гниене.

Битум като втори компонент на този вид плочки се обработват по определен начин, което повишава неговата устойчивост на топлина, при което може да се използва в условия на температура по-висока степен от 40 (при температура конвенционални битум разрушени).

Благодарение на разпръскването на базалт, който е най-горният слой на покривната керемида, механичните и други вредни атмосферни фактори не са опасни за покрива. Предотвратява едновременното спускане на снега под формата на лавини от покрива, поради факта, че има груба повърхност. Също така, трябва да се отбележи, че базалт не избледнява, което позволява на покрива да запази своя първичен цвят за следващите години. Можете да изберете различни цветове, които са налични днес на пазара на строителни материали.

Обратната страна на плочката е покрита с пясък, което не позволява на плочките да се сблъскват заедно по време на съхранение в склада, както и по време на транспортирането. Също така от тази страна се нанася адхезивна лента и силиконов филм. Благодарение на тези елементи керемидите на покрива са заварени заедно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Гъвкава плочка от икопалГъвкава плочка от икопал
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Монтаж на меки битумни керемидиМонтаж на меки битумни керемиди
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
Битумни керемиди популярен покривен материалБитумни керемиди популярен покривен материал
» » Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?
© 2021 BggeHat.com