Предимства и особености на пътното пробиване чрез хоризонтално сондиране

Полагане на инженерни пътища трябва да се извършва в съответствие с изброените по-долу изисквания. Предимствата на този метод са съвсем очевидни:

- с голямо съдържание на подземни води, няма нужда да се намалява силно нивото на водата при пробиване на пътя;

- значително намалява разходите за работа и времето на тяхното поведение.

В сравнение с други методи на полагане тръба в метода на пробиване кокошките пътища намалява средно с 40. В хоризонтално сондиране не е необходимо преди началото създаване изкоп за опиране на стената. Когато маршрутизиране стоманена тръба с диаметър 500 мм ро цена на произведения могат да се освободи в рамките на около 9-14000, което е приблизително 2 - 2,5 пъти по-малко в сравнение с метода на проникване на шнека.



Важна характеристика на метода на хоризонталния сондажен вектор е директният анализ на ситуацията, произведена по проекта и базирана на проектната документация - план, профил. Освен това, с този метод е възможно да се постави стоманена тръба и HDPE.

Пункт пътя в града. В условията на града, особено в неговите исторически значими места, полагането на тръбопровода играе важна социална роля. Поради тази причина затвореното полагане на тръби е най-оптималният начин да се осигури стабилност под натиска на активния трафик на автомобили, пешеходци и обществен транспорт.

Пункция пътните условия в къща селище. В вила път пункция - чудесен избор за тръбопровод, така и други видове комуникации. С този подход, без да се нарушава ландшафта и реда, по добре поддържани зелени площи. При изпълнението на метод, като HDD пункция успешно и ефективно, колкото е възможно да се разнообразни комуникации - канализация, газ, ВиК, осветителни кабели и други дестинации.

При извършване на работа по този начин не е необходимо да се блокира движението по пътищата, достъпът до входовете до жилищни райони не е затворен. Пешеходните пътеки, асфалтираните площи, тротоарите, тревните площи и т.н. запазват състоянието си напълно. Изпълнените работи трябва да отговарят на изискванията на проектната документация и техническите условия, договорени от ППР.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Абисинска и безплатна питейна вода на парцел в странатаАбисинска и безплатна питейна вода на парцел в страната
Водоснабдяване от кладенецаВодоснабдяване от кладенеца
Как да пробиете дупка в плочки и порцеланови плочки?Как да пробиете дупка в плочки и порцеланови плочки?
За правилата и етапите на полагане на кабелите в окопаЗа правилата и етапите на полагане на кабелите в окопа
Хоризонтална технология за пробиванеХоризонтална технология за пробиване
Диамантно пробиване на бетонДиамантно пробиване на бетон
Незаменимо асистент в ремонта на ударникНезаменимо асистент в ремонта на ударник
Характеристики на диамантеното пробиванеХарактеристики на диамантеното пробиване
Изграждане на магистралиИзграждане на магистрали
Област на използване на сондажни платформиОбласт на използване на сондажни платформи
» » Предимства и особености на пътното пробиване чрез хоризонтално сондиране
© 2021 BggeHat.com