Диамантно пробиване на бетон

Диамантно пробиване на бетон

Благодарение на диамантеното пробиване е възможно да се правят дупки в подове, прегради, стени, тавани. Този тип сондаж се нарича пробиване. Това възможно пробиване е бетон, стоманобетон, тухли, камък и други материали с висока якост.

Това пробиване е възможно благодарение на използването на диамантени коронки. Когато използвате такава сонда, няма шум, вибрации, прах и ударни натоварвания. Това предотвратява възникването на микрокредити.

Използвайте диамантени пробивни отвори в бетон, където е невъзможно да нанесете удар, скрап и други обемисти инструменти. Това пробиване дава възможност да се правят дупки под всеки ъгъл, хоризонтално и вертикално.

При строителни и ремонтни дейности, диамантено пробиване на бетон се използва за пробиване на дупки за монтаж на тръби (вода, топлоенергия, канализация ...), електрическо свързване, телекомуникации.

Отворите за пробиване в бетона се извършват с диамантен инструмент, чиято режеща част се нарича диамантен сегмент.

Сегментът се състои от най-малката диамантена троха, метален прах.



След свързването им, масата се формира от преси и синтерова. В края на синтероването се образува матрица. Свойствата на сегментите зависят от характеристиките на диамантените зърна и матрицата. Твърдостта на матрицата зависи от материала, който ще се обработва.

Процесът на диамантено сондиране се извършва при задължително използване на вода. Това изискване се дължи на недостатъци при извършване на работа в жилищна сграда. В този случай използвайте защитни пръстени за дренаж.

Диамантеното сондиране се предхожда от подготвителната работа. Те са завършени в правилния избор на инструмента (свредло), мрамор и легло. При избора на диамантена корона трябва да се вземат под внимание диаметъра и неговата функция (материал). При избора на електродвигател и легло е необходимо да имате по-голям размер. Това ще ви помогне да избегнете вибрации, да увеличите твърдостта, да удължите износването и ударите на оборудването и короните. Преди да започнете работа, рамката трябва да бъде здраво фиксирана. За фиксиране използвайте закрепването на дюбела, дистанционера, вакуумната плоча, медния пръстен.

След пълното сглобяване и закрепване на сондажното съоръжение е необходимо да се провери наличието на игра. В случай на присъствие - премахване. Проверете за нестабилност преди началото на всяко пробиване.

Превключването на оборотите на редуктора се извършва само при изключен мармотор. Не забравяйте да доставяте вода преди пробиване. Водата се подава през бурбонната дюза в зоната на пробиване.

Включете Бронтер с вдигнатата корона. За пробиване на стоманобетон се увеличава силата на затягане и водоснабдяването.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да пробиете метал Научете как да правите дупки с различни диаметриКак правилно да пробиете метал Научете как да правите дупки с различни диаметри
Как да пробиете дупка в плочки и порцеланови плочки?Как да пробиете дупка в плочки и порцеланови плочки?
Как да пробиете плочки?Как да пробиете плочки?
Как и какво да пробие порцеланови плочкиКак и какво да пробие порцеланови плочки
Пробийте какви са и как работятПробийте какви са и как работят
Специални машиниСпециални машини
Характеристики на диамантен рязанеХарактеристики на диамантен рязане
Незаменимо асистент в ремонта на ударникНезаменимо асистент в ремонта на ударник
Диамантно рязанеДиамантно рязане
Характеристики на диамантеното пробиванеХарактеристики на диамантеното пробиване
» » Диамантно пробиване на бетон
© 2021 BggeHat.com