Как да изберем вибрационна плоча?

3

Конструкцията на пътното платно, независимо от неговия мащаб, включва използването на специализирано оборудване. Сред цялото изобилие на различно оборудване от лек клас, което е доста в търсенето, е напълно възможно да се споменат плоча компактори.

Основните особености на това оборудване се считат за достатъчно маневрена и миниатюрна, която не ограничава използването му, дори при най-трудните и трудни условия.

Популярността на тази техника е напълно обяснена с доста широк спектър от произведения. Използвайки тази техника, е препоръчително по време на полагането на асфалт и асфалт пътната повърхност, той се използва, ако е необходимо запечатване на различни видове насипни материали (например, почва, чакъл, пясък, смеси и т.н.). Отлично това оборудване и за проектиране на тротоари и пътища, като се използват сглобяеми материали, например павета или плочки. Добър уплътнител е тази техника за раздробена скала. Вибропластовете се използват не само по време на създаването на нови пътища, но и за ремонт на стари покрития, върху които са се образували пукнатини, ние и дупки.



Е, ако се интересувате от гардероби за вашия дом - посетете https://stylbest.com/furniture/shkafi_kupe. Само там ще намерите най-доброто обзавеждане на разумна цена.

Въз основа на теглото на машината, вариантът на най-подходящите за работа материали ще варира. Лек и среден, с напоителна система, подходяща за работа с асфалтови смеси. Тежкото тегло, което тежи 90-140 килограма, се използва за пясъчни видове. Големите части бързо се подлагат на износване поради постоянно треперене. Изборът на вибрационната сила ще зависи от разнообразието от материали, с които те ще работят. Например, за плочките, тя трябва да е доста ниска (приблизително 10 kN), в този случай процесът на уплътняване ще продължи много внимателно, като се изключат всички повреди.

Ако трябва да работите върху малки, по-скоро ограничени райони или пътища с много завои, трябва да обърнете внимание на универсалните обратими вибропластове. Те имат голяма маневреност, благодарение на възможността за използване в най-различни посоки без завъртане.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отоплително оборудване и климатична техникаОтоплително оборудване и климатична техника
Видове гранитогресВидове гранитогрес
Самосвал и площта му на използванеСамосвал и площта му на използване
От наемане на специално оборудване до вашата мечтана къщаОт наемане на специално оборудване до вашата мечтана къща
Как да направите асфалт със собствените си ръцеКак да направите асфалт със собствените си ръце
Техника на запечатванеТехника на запечатване
Специфична характеристика на отдаване под наем на специално оборудванеСпецифична характеристика на отдаване под наем на специално оборудване
Видове специални съоръжения за строителствоВидове специални съоръжения за строителство
Предимство на наетата специална техникаПредимство на наетата специална техника
Наем на специално оборудванеНаем на специално оборудване
» » Как да изберем вибрационна плоча?
© 2021 BggeHat.com