Подреждане на територията с павета и тротоарни плочи

Собствениците на парцелите понякога се чудят как да оборудват собствената си територия. Има различни пътеки, детски площадки и зони за отдих. Материалите за тези работи изобилстват, можете да нанесете асфалт, бетон, да полагате бетонни плочи, тухли или да използвате развалинни камъни. В този случай всеки може да намери точно това, което е най-добро за него.

Използвайки описаните по-горе материали, можете да постигнете определен ефект в дизайна, но възниква въпросът и какво друго може да направите красиво в сайтовете и песните. И има такъв материал - това е настилка полимер-пясък плочки или павета. Този материал е издръжлив и вариантите на производителя за оцветяване на плочки позволяват привлекателен дизайн на местата, където ще бъде поставен.

Нека да разгледаме няколко възможности за оборудване на вашата земя.

1 опция.

Калъфи или тротоарни плочи, изработени от бетон, ще бъдат добър заместител на камъка. По време на производството на тази плочка се използва различна цветова гама, която ви позволява да оформят материала с различни модели. Независимо да положи подложка път у дома или нещо друго няма да е трудно, но това е по-добре да се използват услугите на професионалисти, и по този начин да се предпазят от евентуални неприятни последствия.



Този материал има своите недостатъци и предимства. Бетон, след известно време от влиянието на природни фактори започва да постепенно губи своите характеристики. Започва да се руши и да загуби своя оригинален външен вид, от разрушаването му започва да се появява прах.

Вариант 2

Плочките от тротоарни полимерни пясъци не са толкова чести и много от тях дори не знаят за съществуването си.

За изпълнението на този материал се използва пластмаса, пясък, а за производството на цветни плочки се използва прах багрило. Сухата смес от пясък, боя и пластмаса непрекъснато се смесва, нагрява, превръща се в хомогенна плътна маса, която след това се пълни със специални форми за изработка на плочки. Фирмите, които произвеждат този продукт, осигуряват голям гаранционен срок от умиране. Прекъсването на такава плочка е почти невъзможно, при условие че по време на производствения процес са наблюдавани всички технологични процеси. Тази плочка се произвежда в различни форми и дебелини. Всяка фирма може да произведе този материал по искане на клиента в разнообразни цветове.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Гумени плочки сортове и оперативни предимстваГумени плочки сортове и оперативни предимства
Полагане на тротоара тротоара как да направите двора и градината удобни и красиви?Полагане на тротоара тротоара как да направите двора и градината удобни и красиви?
Паважната плоча на павета е технология на подрежданеПаважната плоча на павета е технология на подреждане
Начини за създаване на сляпа зона около къщатаНачини за създаване на сляпа зона около къщата
Как да поставите паветата правилно със собствените си ръцеКак да поставите паветата правилно със собствените си ръце
Полагане на тротоарни плочи върху бетонната основа със собствените си ръцеПолагане на тротоарни плочи върху бетонната основа със собствените си ръце
Пластификатори за тротоарни плочиПластификатори за тротоарни плочи
Слепият район около къщата, изработен от тротоарни плочиСлепият район около къщата, изработен от тротоарни плочи
Пигмент за тротоарни плочиПигмент за тротоарни плочи
Технология на полагане на паветаТехнология на полагане на павета
» » Подреждане на територията с павета и тротоарни плочи
© 2021 BggeHat.com