Диамантно пробиване е обещаващ начин за ремонт и строителство

Диамантно пробиване е обещаващ начин за ремонт и строителство

Този метод изключва възможността за пукнатини в камъка, бетон или стоманобетон, тъй като няма никакво натоварване върху конструкцията на подовете и мелницата. Разбира се, големият плюс е, че технологията не създава много прах и е относително тиха, особено когато се сравнява с мотокар. Това, разбира се, дава възможност за работа в ограничено пространство.



Тази техника е почти от съществено значение, например, когато трябва да се извърши през отвор в стената на лагер зидария или стоманобетон по-дълбоко от 50 см. Заслужава да се отбележи също, че рязането се извършва за кратко време и с достатъчно високо качество. Технологията на диамантено рязане и пробиване също позволява да се правят дупки с диаметър повече от 1400 милиметра. Пробиването по тази технология може да се извърши в жилищни райони.

Наред с други неща, това пробиване се използва и при инсталирането на климатици, полагане на тръбопроводи, инсталиране на вентилация и по време на монтаж на електрическа инсталация. Диамантно сондиране може да помогне в случаите, когато е необходимо да се направи дупка в трудни условия. Такова пробиване може да се извърши по различни равнини, вертикално и хоризонтално, с различни ъгли на самолета, както и до плътно припокриват и стена. Диамантно пробиване извършва дупки с достатъчно гладки ръбове, което ви позволява да не извършвате по-нататъшно довършване. По принцип тази опция за пробиване позволява да се правят отвори с достатъчно висока точност и скорост на сондиране от 1 до 6 сантиметра в минута. Пробиване на стоманобетон, често извършвано от сондажни машини, които се състоят от легло, водна охладителна система и двигател. Също така, по-висока производителност и точност осигури диамантени корони - това са специални цилиндри са голямо разнообразие от диаметри, които са запоени върху повърхността на рязане диамантени сегменти. По време на процеса на пробиване водата се подава в бита. Водата отстранява праха от областта на рязане и извършва охлаждане на инструмента. Поставката на свредлото е закрепена на пода или стена с помощта на закопчалки. Това гарантира много висока точност в процеса на пробиване. Разбира се, тази технология продължава да се развива динамично.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да пробиете дупка в плочки и порцеланови плочки?Как да пробиете дупка в плочки и порцеланови плочки?
Как да пробиете плочки?Как да пробиете плочки?
Рязане с кислородно копиеРязане с кислородно копие
Как и какво да пробие порцеланови плочкиКак и какво да пробие порцеланови плочки
Пробийте какви са и как работятПробийте какви са и как работят
Как да пробием кладенец на място?Как да пробием кладенец на място?
Хоризонтална технология за пробиванеХоризонтална технология за пробиване
Характеристики на диамантен рязанеХарактеристики на диамантен рязане
Диамантно пробиване на бетонДиамантно пробиване на бетон
Незаменимо асистент в ремонта на ударникНезаменимо асистент в ремонта на ударник
» » Диамантно пробиване е обещаващ начин за ремонт и строителство
© 2021 BggeHat.com