Как и какво да пробие порцеланови плочки

Вероятно, ако не всички хора в процес на ремонт, тогава много от вас се чудеха какво да правят порцеланови плочки? В тази статия ще разгледаме подробно какъв вид тренировка и при какви условия е най-добре да се направи.

Керамичният гранит е един от най-трудните материали, който се използва успешно в строителството. Твърдостта му надвишава дори гранит и стъкло, затова, за да се пробие керамичната гранитна плочка, е необходимо да се използват специални коронки или бормашини с диамантено покритие. Струва си да се отбележи, че този тип тренировки и коронки са сравнително евтини, но не и скъпи.

Всички представени корони могат да се различават по дебелината на стените. Короните за пробиване на порцеланови плочки с по-тънки стени изпълняват много чисти дупки, но нямат много работно пространство.

Диамантените пръстеновидни спираловидни свредла, за разлика от короните на порцеланови каменни изделия, остават по-малко продуктивни поради голямото си напречно сечение и крайно налягане. Като правило, за да направите една дупка с такава тренировка, трябва да прекарате до 5 минути време, а понякога и повече. Но трябва да се отбележи, че работният ресурс на такава тренировка е поне 90 дупки, а диамантените бормашини ще са необходими за пробиване на малки дупки (от 2 мм).

Как да пробиете порцеланови каменинови изделия, тук трябва да продължим от определена ситуация. В някои случаи е по-добре да използвате диамантени коронки.

Има обаче продажби на тренировки, които комбинират предимствата на пръстеновидните тренировки и диамантените коронки. Този тип свредло има повишена концентрация на диамантени частици по цялата си работна повърхност, които се нанасят директно чрез вакуумно-дифузионно заваряване.

Благодарение на този дизайн сеялката има много висока скорост на сондиране (1 минута), както и дълъг експлоатационен живот (до 70 без използване на багажник и до 150 дупки с помощта на багажник).



Нека разгледаме по-подробно, как да пробиете порцеланови плочки правилно.

1. Необходимо е да се пробиват порцеланови плочки само от предната страна;

2. Пробийте строго под прав ъгъл към обработваната повърхност.

По този начин можете да запазите тренировката, защото не е нужно да пробивате порцелана до края. Ако е необходимо, можете да изхвърлите останалата долна част на плочката с остър удар. Тъй като във всеки случай ръбовете не се изправят перфектно, дори когато свредлото излиза, поради което няма нужда да се пробива до самия край. Всички нередности ще бъдат запълнени с лепило по време на монтажа и няма да бъдат забележими.

Използването на тренировъчни стойки или тренировки ще ви спести много ресурси за тренировка. Керамичните гранитогрес трябва да бъдат пробити при ниска или средна скорост (в зависимост от диаметъра на отвора) без перфориран режим. Не забравяйте да поставите тампон (дъски или ПДЧ) под пробитата плочка от порцеланови камъни. Също така, не променяйте приложената сила за ъгъла на пробиване.

Не забравяйте, че водоснабдяването на свредлото е необходимо, защото ресурсът на тренировката зависи от това. Когато работите у дома, тренировката може да се охлади с бутилка PET с глупаци във капака с ръчно подаване.

Как да пия керамика гранат видео:

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Необходимото средство за обработка на предмети е свредло за плочкиНеобходимото средство за обработка на предмети е свредло за плочки
Качествени и надеждни подови плочки за порцеланови плочки и техните характеристикиКачествени и надеждни подови плочки за порцеланови плочки и техните характеристики
Порцеланови плочки за етажните предимства, недостатъци, класификация, обхватПорцеланови плочки за етажните предимства, недостатъци, класификация, обхват
Как да пробиете дупка в плочки и порцеланови плочки?Как да пробиете дупка в плочки и порцеланови плочки?
Какво е най-доброто лепило за порцеланови камъни?Какво е най-доброто лепило за порцеланови камъни?
Какво е по-добре порцеланови плочки или керамични плочки?Какво е по-добре порцеланови плочки или керамични плочки?
Използвайте при строителството на керамични плочкиИзползвайте при строителството на керамични плочки
Изкуствен камък-гранитИзкуствен камък-гранит
Пробийте какви са и как работятПробийте какви са и как работят
Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?
» » Как и какво да пробие порцеланови плочки
© 2021 BggeHat.com