Пробийте какви са и как работят

бормашинаПравенето на дупки в дърво с тренировка е доста проста задача. Всичко, от което се нуждаете, е правилният вид кафяв инструмент за конкретно дърво. Уменията и инструментите са много важни компоненти за пробиване на дупки в дървото. Много често хората правят някои грешки, например, използването на прекалено голям натиск по време на сондажи, сондажи с бърза скорост и не на последно място - използването на свредла, предназначени за метали. Като спазвате прости правила и полагате малко усилия, можете да пробивате дупки като истински професионалисти.

За големи дупки в дървото ще трябва да вземете подходящ връх. Ако искате да направите малки дупки, имате нужда от тренировки, скоби и битове. На пазара има бита с различни размери и форми, които могат да се използват с бормашина, скоби или електрически тренировки. Обща характеристика на всички битове е изпълнението на ротационните движения.

Ръчно пробиване

Ръчна бормашина обикновено се задейства ръчно при ниска скорост с обикновена зъбна предавка. Състои се от малка три челюстни патронника (около 6.5 мм), която е затегнато с ръка или ключ и странично горно налягане. Що се отнася до битовете, обикновено се използват бита с правоъгълна стъбло. Ръчна бормашина е способна да пробива дупки в иглолистната дървесина. Голямо предимство на подобна тренировка е, че може да се използва, когато захранването не е налице. Важно е внимателно да проверите ръчната тренировка, преди да я купите. Необходимо е да се уверите, че зъбите на зъбните колела са разпределени равномерно и когато дръжката се завърти, зъбът на едно колело съвпада със зъба на другия. Това ще позволи по-плавно прехвърляне на товара от един зъб на друг.

Горна трева



Гърдите се тренират като увеличена версия на ръчна тренировка. По същия начин се използват същите рязане битове. Горната тренировка се използва хоризонтално. На горната страна има метална дръжка - извита част от метала, която се използва за придвижване на налягането от гръдния кош към свредлото. В много такива свредла има две скоростни предавателни системи. Те помагат да се регулира скоростта на тренировката.

предприеме

Конзолата се състои от патронник с две челюсти, предназначен да изтласка коничната квадратна секция на бита. Правите брадви могат да се използват и с двойно. Двойката има относително бавна скорост на въртене, но има голям потенциал на въртящия момент. Винтовете могат да се използват и с скоби. Можете да пробиете дупка в дървото с диаметър 50 mm, като използвате двойна.

Електрическа бормашина

Електрическите бормашини обикновено се задвижват от електродвигател. Двойната тренировка е налична и за тези тренировки, което позволява стабилност и точност. В допълнение, можете да използвате винтови свредла, спирални тренировки и плоски бита.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да пробиете метал Научете как да правите дупки с различни диаметриКак правилно да пробиете метал Научете как да правите дупки с различни диаметри
Как да изберем тренировка за къщата, която вземаме предвид всички функцииКак да изберем тренировка за къщата, която вземаме предвид всички функции
Как да пробиете дупка в плочки и порцеланови плочки?Как да пробиете дупка в плочки и порцеланови плочки?
За да направите бормашините остър как да направите машина за шлайфане за собствените си ръцеЗа да направите бормашините остър как да направите машина за шлайфане за собствените си ръце
Как да пробиете плочки?Как да пробиете плочки?
Как и какво да пробие порцеланови плочкиКак и какво да пробие порцеланови плочки
Puncher, приложението муPuncher, приложението му
Как да изберем тренировка?Как да изберем тренировка?
Преглед на интерколаПреглед на интеркола
Електрическа бормашинаЕлектрическа бормашина
» » Пробийте какви са и как работят
© 2021 BggeHat.com