Как да изберем акумулаторна тренировка?

Съвременните производители всяка година ще се подобрят и увеличат разнообразието на безжичните електрически инструменти, такелаж батерии като малки инструменти и триони електроцентрали, големи свредла, "мелница". Въпреки това, у дома и на строителната площадка, инструмент, използван от батерията се счита за пробиване. Но за да го изберете правилно, трябва да знаете някои от неговите функции. Тук тя е представена https://tehno-stil.com.ua/akkumulyatorniy-instrument/dreli_shurupoverty_akkumulyatornye/ на достъпни цени и от реномирани производители.

На първо място, преди да купите инструмент, решете кои нужди ще го използвате. Имате ли нужда от отвертка за работа в къщата или на голяма строителна площадка. Ясно е, че строителните обекти ще се нуждаят от по-мощен и съответно скъп инструмент. И все пак, когато купувате домакински или професионален електроинструмент, трябва да знаете какви характеристики трябва да обърнете внимание.

Капацитет на батерията под батерията
Всички електрически инструменти имат определена мощност, която зависи от електрическия мотор и неговата мощност. Ето защо, веднага трябва да обърнете внимание на капацитета и напрежението. Въпреки това, колкото по-високо напрежение, толкова по-голямо е теглото на батерията. У дома, моделите с напрежение до 14, 4V са подходящи.

По отношение на капацитета на акумулатора зависи от времето на работа на сондажа. Капацитетът на батериите на домакинските отвертки е до 1, 5 ампера.
Честота на въртене. Работният режим на инструмента зависи от него. Необходима е висока скорост за пробиване на отвори с малък и среден диаметър. Големи дупки се пробиват при ниски скорости.



усукващ момент
Зависи от това - какви усилия се дават на инструмента. Измерете в H * m. Обикновено информацията за въртящия момент и следователно за мощността се обозначава от производителя в техническия паспорт: етапа на сондиране, регулиране на съединителя, статистически въртящ момент.

Регулиращ съединител
С помощта му постави необходимия въртящ момент. Ако не изчислите силата на отвертката, можете да развалите винтовете и да разкъсате дюзите.

патрон
Електрическият инструмент е оборудван с бързо захващане на един съединител или два съединителни патронника. Към днешна дата повечето електрически бормашини се произвеждат с един патронник.

Ъглова дюза
Когато работите с електрически инструменти на труднодостъпни места, има ъглова дюза. Има модели, които имат ъглова конструкция. В неудобните места за работа те са по-приложими.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Препоръки за акумулаторна винтоверт по Ваш изборПрепоръки за акумулаторна винтоверт по Ваш избор
Товарен транспорт в строителствотоТоварен транспорт в строителството
Как да изберем тренировка?Как да изберем тренировка?
Как да изберем циркулярен трионКак да изберем циркулярен трион
Акумулаторна бормашина или отверткаАкумулаторна бормашина или отвертка
ОтверткаОтвертка
Незаменимо асистент в ремонта на ударникНезаменимо асистент в ремонта на ударник
Изграждане на инструменти как да избиратеИзграждане на инструменти как да избирате
Съвети за избор на електрически триониСъвети за избор на електрически триони
Възможности на съвременните дърводелски и строителни инструментиВъзможности на съвременните дърводелски и строителни инструменти
» » Как да изберем акумулаторна тренировка?
© 2021 BggeHat.com