Препоръки за акумулаторна винтоверт по Ваш избор

Снимка на отверткаНа първо място, за да определите отвертката, трябва да определите нейната цел. Ако устройството работи в производствени условия, е необходим професионален инструмент. За битови нужди е подходящо универсално устройство с няколко типа дюзи. Основното нещо, и в двете, е автономността на работата.

Инсталациите, зависещи от захранването, могат постоянно да влизат в ремонт или работен поток в режим на готовност. Ето защо в тази статия ще разгледаме, как да изберете акумулаторна отвертка. Обозначете своите силни и слаби страни.

Отвертка устройство

Отвертка устройствоЗа да изберете правилния инструмент, трябва да знаете неговото устройство. Отвертката се състои от следните компоненти:

  • блокът за регулиране на завоите;
  • механизъм за реверсия;
  • транзистор, регулираща скорост;
  • редуктор;
  • двигателя;
  • ограничител на товара;

Корпусът на отвертката за лесно натоварване е изработен от трайна пластмаса. Но двигателят е многопластово сложно устройство. Това е предавателно устройство. Енергията на електрическия ток се превръща в торсионна енергия благодарение на слънчевата предавка. Ротацията се предава на сателитите, които на свой ред дават енергия на звънеца. Водачът задвижва зъбните колела към патронника, позволявайки пробиване или завинтване.

Характеристики на акумулаторните отвертки

Избор на винтовертиОсновната характеристика при избора на продукт е напрежението. От този параметър зависи работата на отвертката. Напрежение от 9 волта е достатъчно, с изключение на завинтване gipsokartonnyh структури. За работа с по-здрави материали ще са необходими устройства с минимално напрежение 14-18 волта.

Въртящият момент отличава домакински уред от професионален. За модели с живот на живот с малка скорост от 15 Nm. Но бетонната бетонна стена не използва такъв модел. За производствени нужди е необходимо предаване на въртящ момент от най-малко 40 Nm. Най-мощните устройства на батериите могат да развият въртящ момент до 130 Nm. Регулирането на оборотите се дължи на въртенето на пръстена, разположен в основата на патрона.



Отвертката може да има функция на ударна работа, регулируеми диаметри на свредлото и различен брой скорости. Всички тези характеристики се избират индивидуално въз основа на техните нужди. Моля, имайте предвид, че сте изплатени допълнително за възможността да използвате големи диаметри на свредлото.

Важна характеристика е оборудването. Препоръчително е да закупите устройство, опаковано в кутийка с отделите за батерията, батериите и приставките. Когато купувате, обърнете внимание, че гаранцията е била предоставена не само на самия уред, но и на зарядното устройство.

Голяма стойност играе фирмата. Наличието на марково лого, естествено се отразява на цената, но също така гарантира качеството. По-добре е да вземете използвана отвертка от добре известна фирма. В този случай ще спечелите дългосрочно качество. Но неизвестни евтини марки ще бъдат лотария - може би ще има късмет с качеството, но може би не.

Батерия за отвертка - кое е по-добре?

Батерия за отверткаНяколко модела батерии са на пазара. Най-популярни са никел-кадмий и литиево-йонни. Най-големият недостатък на първия е пълното му зареждане и зареждане. Батерията не може да бъде заредена наполовина, в този случай не работи за определено време, тя ще се влоши.

Когато купувате такова зарядно устройство, трябва да закупите две устройства. Докато единият е на заряда, инструментът работи върху другия. А плюс е работата на такива устройства при отрицателни температури. Това, което собственикът на литиево-йонна отвертка не може да си позволи.

Но с въпроса как да изберете акумулаторна отвертка помнете точно за този тип батерия. Тя е издръжлива, не изисква постоянно зареждане и може да издържи дълго време на съхранение без използване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите акумулаторна отвертка в мрежовите опции за занаятчииКак да направите акумулаторна отвертка в мрежовите опции за занаятчии
Видовете отвертки се избират за различни целиВидовете отвертки се избират за различни цели
Как да изберем тренировка за къщата, която вземаме предвид всички функцииКак да изберем тренировка за къщата, която вземаме предвид всички функции
Захранване за отвертка 18 в собствените си ръце как да удължите живота на инструментаЗахранване за отвертка 18 в собствените си ръце как да удължите живота на инструмента
Касета за перфоратор под пробивно устройство, замяна, употребаКасета за перфоратор под пробивно устройство, замяна, употреба
Сешоар за строителни работи изберете евтин инструмент за домаСешоар за строителни работи изберете евтин инструмент за дома
Как да изберете отвертка за вашия домКак да изберете отвертка за вашия дом
Как да изберете резачкаКак да изберете резачка
Как да изберем тренировка?Как да изберем тренировка?
Акумулаторна бормашина или отверткаАкумулаторна бормашина или отвертка
» » Препоръки за акумулаторна винтоверт по Ваш избор
© 2021 BggeHat.com