Как да изберете отвертка за вашия дом

Към днешна дата много голямо разнообразие от отвертки и за да изберем правилния, трябва да можем да ги разграничим един от друг. Вие ще трябва да решите каква работа ще вършите. Ако няколко пъти на месец, за да затегнете винта, че не е необходимо да си купите професионален винт пистолет, но ако трябва да извършва постоянна работа на винта за монтаж или нещо или голям брой винтове, е необходимо да се избере професионален модел на отвертката. За пробиване на твърди материали се нуждаете от скорост от 1300 об / мин, а конвенционалните модели работят при 400 оборота в минута. За домашна употреба е доста подходящо.

Интернет магазин Emvil.com.ua предоставя богат набор от инструменти на достъпни цени. Заслужава да се отбележи, че разполагаме с висококачествени отвертки, които ще са необходими във всяко семейство.

Почти всички отвертки сега се захранват от акумулаторна батерия, но можете да намерите работа от мрежата, но е по-трудно. По отношение на удобството, инструментът за батериите е по-добър. Батериите са никел-кадмий и литиево-йонни. Литиево-йонните батерии не представляват опасност за околната среда, но при високи температури могат да се повредят. Никел-металхидритът задържа много натоварване (около 500), а никел-кадмиевият е около 1000, но кадмиевите батерии са токсични за хората.

Има видове с няколко вида батерии и батерии по време на зареждането. Професионалният инструмент се таксува за един час, а аматьорските модели са от 3 до 7 часа. Пълният набор може да се състои само от една отвертка или заедно с дюзи. По-добре е да изберете отвертка с отделни дюзи, т.е. По време на работа ще използвате различни винтове, а дюзите също ще трябва да бъдат сменени.

Как да изберете отвертка по параметрите
С цел защита на двигателя и не се гори, използване на заключването, а максималният въртящ момент се задейства от 5 до 10 нанометра, това е достатъчно, за да затегнете винтовете и поддържа механизма за сигурност по време на тренировка. Ако сте избрали професионален инструмент, има магазини, в които можете да проверите устройството. Не търсете модел на увеличени обороти. за завинтване на винтове има достатъчно захват и 500 оборота, а за да има достатъчно пробиване и 1300 об / мин.

• Качество на батерията
Новите модели имат батерия от никел-метал-хидрид. В Европа те използват само такива батерии, но имат токсични вещества, вредни за здравето. Положителното качество на тях е, че те издържат на голямо количество такса. Никел-метал-хидритът е много малък по размер, не издържа на високи температури и разлики. Това по принцип не е проблем, ако не работите на улицата.



Литиевите батерии имат много висока мощност, но при ниски температури те се провалят.
Професионалните батерии се зареждат много бързо, около 50 минути, а обичайните модели трябва да се таксуват от 3 до 6 часа

• Производител на инструменти
Почти всички модели за професионална употреба се правят от Dewait.
Трябва ли да си купя отвертка на батерията?

Въпреки мобилността на акумулаторните отвертки, те също имат недостатъци:
1. Поради батерията се увеличава теглото на устройството.
2. Когато батерията е изтощена, мощността и качеството на работата намалява
3. Зареждането на батерията отнема време.
4. Тъй като батерията губи своето зареждане с течение на времето, продължителността на работа също ще намалее.

Характеристики на отвертките;
1. Напрежението на батерията трябва да е от 9 до 24 волта
2. Има разлика между време и настояща сила, сто определя продължителността на запазване на заряда
3. Ni-MH батериите са достатъчни за 500 презареждания, Ni-CD може да издържи най-малко 1000 зареждания, Li-Lon има повече мощност, но се страхува от температурни промени

Преди да купите, основно определете какво имате нужда от отвертка, прочетете по-нататък нейните характеристики, цена, след което трябва да проверите качеството на работата си.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Критерии за избор на акумулаторни винтоверти за домашна употребаКритерии за избор на акумулаторни винтоверти за домашна употреба
Видовете отвертки се избират за различни целиВидовете отвертки се избират за различни цели
Захранване за отвертка 18 в собствените си ръце как да удължите живота на инструментаЗахранване за отвертка 18 в собствените си ръце как да удължите живота на инструмента
Препоръки за акумулаторна винтоверт по Ваш изборПрепоръки за акумулаторна винтоверт по Ваш избор
Как да изберем тренировка?Как да изберем тренировка?
Акумулаторна бормашина или отверткаАкумулаторна бормашина или отвертка
Преглед на интерколаПреглед на интеркола
ОтверткаОтвертка
Незаменимо асистент в ремонта на ударникНезаменимо асистент в ремонта на ударник
Как да изберем акумулаторна тренировка?Как да изберем акумулаторна тренировка?
» » Как да изберете отвертка за вашия дом
© 2021 BggeHat.com