Мрежовите електрически бормашини не се отказват от позицията

Независимо от факта, че модерните акумулаторни свредла се характеризират с висока мощност, особено 18-волтови мотори с висока въртящ момент. Капацитетът на батериите нараства и животът на батерията се увеличава съответно. Но тренировките, захранвани с мощност, не са по-ниски от позициите и не са заменени от акумулатори, тъй като имат редица предимства.

Висока скорост на въртене

Този индикатор е важен при работа с фини свредла, както и при използване на аксесоари, изискващи висока скорост - четки за полиране, дюзи за отстраняване на боята.

Постоянна готовност за работа

Акумулаторната тренировка може просто да се зареди, а това обикновено се случва в средата на работа. Мрежата винаги е готова, времето за нейното действие не е ограничено от нищо, докато захранването се поддържа на същото ниво. Когато извършвате операции, които изискват време, например, смилане на метал с четка, най-добре е да използвате само мрежеста бормашина. Ако сте готови, просто извадете захранващия кабел. И няма караница, за да заредите батерията.

Външен вид и комфорт



Мрежовите бормашини са компактни, леки и удобни. Отсъствието на акумулаторна батерия прави възможно ръчната ръкохватка да е по-удобна, по-голяма. Поради това е по-удобно да работите с мрежово пробиване, отколкото с акумулаторна батерия, въпреки че при продължителна работа ще забележите, че мрежовата тренировка е все още по-тежка.

Дизайнът на държача на ключовете

Разбира се, многофункционалните касети са много удобни. Те могат много бързо да заменят сондажите и другите инструменти. Трайността на тези касети, въпреки пластмасовото калъфче, е достатъчна за дълго време. Но традиционният дизайн на патронник с ключ има един важен плюс: потребителят може сам да избере затягащата сила на касетата, така че вероятността от провисване на инструмента е много ниска.

Живот на услугата

Ако често трябва да използвате ръчна бормашина, по-добре е да изберете модел на батериите. Ако електроинструментът се използва често, може да има проблеми с батерията, която поради дългия период на престой започва да губи свойствата си. Ако мислите за бъдещето, батерията в крайна сметка ще се провали и едва ли ще бъде възможно да я промените (дизайнът ще остане остарял и ще бъде невъзможно да се намерят такива батерии). Мрежовата тренировка може да работи от много години и няма да се случи нищо - просто я смажете понякога.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изберете инструмента за установяване на основните изисквания за инструментаИзберете инструмента за установяване на основните изисквания за инструмента
Как да изберем тренировка за къщата, която вземаме предвид всички функцииКак да изберем тренировка за къщата, която вземаме предвид всички функции
Отоплителни батерииОтоплителни батерии
Ibp за отоплителни котлиIbp за отоплителни котли
Как да изберете отвертка за вашия домКак да изберете отвертка за вашия дом
Препоръки за акумулаторна винтоверт по Ваш изборПрепоръки за акумулаторна винтоверт по Ваш избор
Технология на смилане на бетонТехнология на смилане на бетон
Ibp за отоплителен котелIbp за отоплителен котел
Как и какво да пробие порцеланови плочкиКак и какво да пробие порцеланови плочки
Пробийте какви са и как работятПробийте какви са и как работят
» » Мрежовите електрически бормашини не се отказват от позицията
© 2021 BggeHat.com