Българска makita 9558hn

Ъглошлайфът е удобен инструмент за рязане на работа, както и за стриване и отстраняване на различни повърхности, смилане. Моделът Makita 9558HN е изключително надежден и ефективно отрязва камъни, бетон, заготовки от профилиран метал.

Размерите на българския са малки, но мощността на двигателя е 840 W, което е достатъчно, за да се постигне висококачествено шлайфане или рязане с дискове със скорост на въртене 11 000 об / мин. Такива индикатори позволяват да се получи максимално качество на смилане при използване на специални дискове и дюзи. Българите могат да се използват за премахване на ръжда и за грубо обработване с помощта на дюза за заостряне на проводници. Дори процесът на инжектиране под налягане във водни или газови тръби минава с участието на този инструмент.

За да работите с висока якост материали - бетон и камък - Мелница Makita 9558HN подходящ: тя е защитена от абразивен прах пластове отбранителна система, която избягва прегряване на двигателя, неговата износване и повреди скоростната кутия. Намотките са епоксидна, натиснете бутон мелница запечатан, има лабиринтни уплътнения.

Подсилена конструкция



Конусното зъбно колело с усилени зъбни колела надеждно прехвърля въртенето и въртящия момент от двигателя към шпиндела. Една от основните характеристики на машината Makita 9558HN е лесната употреба и удобната поддръжка. Системата от четки на двигателя осигурява тяхното автоматично изключване при износване. В този случай потребителят може да промени четките: потребителят няма нужда да разглобява тялото на инструмента.

Дизайнът на мелницата осигурява електронна система за ограничаване на стартовия ток. При свързване към електрическата мрежа моторът се задвижва постепенно, за да позволи по-точно стартиране, докато частите на двигателя и скоростната кутия предпазват от преждевременно износване.

Българинът има леко тегло - едва 1,6 кг, което му позволява да извършва работа с една ръка, макар че е възможно да се монтира странична двупозиционна дръжка
за лесно захващане. Сменете шлифовъчната глава или режещия диск с вграденото заключване на шпиндела.

Машинната машина Makita 9558HN може да бъде отличен избор за строителите, тъй като е много надеждна, лесна за използване и осигурява висока ефективност на рязане и шлайфане.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите дървена къща наистина красива?Как да направите дървена къща наистина красива?
Регулатор на скоростта за българите, така че колата да стане по-надеждна и функционалнаРегулатор на скоростта за българите, така че колата да стане по-надеждна и функционална
Избор на шлифовъчна машина за бетонИзбор на шлифовъчна машина за бетон
Технология на смилане на бетонТехнология на смилане на бетон
Как да изберем мелницаКак да изберем мелница
Как да изберем гравьорКак да изберем гравьор
Ръчно циркулярно триоРъчно циркулярно трио
Режещи дискове за металРежещи дискове за метал
Строител на строителни инструменти българскиСтроител на строителни инструменти български
Акумулаторна бормашина или отверткаАкумулаторна бормашина или отвертка
» » Българска makita 9558hn
© 2021 BggeHat.com