Детайли за струговете

Най-често използваните стругове се използват за обработка на революционни тела чрез премахване на чипове по време на завъртане. Стругът е една от най-старите машини, които формират основата за развитието на машини, свързани с пробивни, сондажни и други групи.

Струга е проектирана да изпълнява всички видове обработка, сред които Диаметърът на форма, конични и цилиндрични повърхности, райбероване, пробиване, пробивни, режещи отвори, с лице, набраздяване на гънки, нарязване на резба, смилане и така нататък. Чрез използване на специални устройства на струг може да изпълнява фрезоване, рязане зъби, смилане, смилане или други възможности за лечение. Специализираните стругове позволяват обработка на тръби, съединители, двойки колела и други продукти. Но всичко това може да бъде направено от опитен обръщач, който е обучен в този занаят. Ако сте един от тези специалисти, тогава работата е за вас. На сайта hh.ua можете да намерите по-подробна информация за това вакантно място.

По време на процеса на рязане на струг, заготовката се върти, като се използва главното задвижване, което осигурява стъпково или стъпало регулиране на честотата на въртене на шпиндела, което ви позволява да регулирате желаната работна скорост. Режещият инструмент се движи транслационно, което осигурява верига на подаване. Вретеното е първото звено в веригата, а зъбчатата зъбна рейка е последната (в процес на завъртане) или матовата гайка е водещият винт (по време на рязане на резбата).



Уредът на шпиндела е твърд и устойчив на вибрации. Както обикновено, търкалящите лагери се използват като вретеновидни опори. Предният край на шпиндела може да бъде снабден с патронник или лицева плоча, предназначени за безопасно закрепване на детайла. Контрастът намира приложение при обработката на заготовки в центровете и при обезопасяването на инструмента по време на разгъването, раздробяването и пробиването.

Шофиране основната движението на струга може да бъде оборудван с едно скорост или на няколко скорости AC електрически мотор, многостепенен операция промяна на скоростта механичен тип CVT действие кутия или регулируеми електрически DC двигател, комбиниран с уреда скоростна кутия (най-често намира приложение в тежки машини). В някои случаи други задвижвания, по-специално хидравлични, могат да се използват в стругове.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Полезни уреди за домакинството го правете сами, направете го самиПолезни уреди за домакинството го правете сами, направете го сами
Устройството за правилно заточване на верижни верижни триониУстройството за правилно заточване на верижни верижни триони
Технология на смилане на бетонТехнология на смилане на бетон
Как да изберем мелницаКак да изберем мелница
Видове фрезови машиниВидове фрезови машини
Специални машиниСпециални машини
Обръщане на историята и модерността на произведениятаОбръщане на историята и модерността на произведенията
Режещи дискове за металРежещи дискове за метал
Препоръки за избор на машини за рязане на камъниПрепоръки за избор на машини за рязане на камъни
Българска makita 9558hnБългарска makita 9558hn
» » Детайли за струговете
© 2021 BggeHat.com