Преглед на интеркола

Бормашините са инструмент, който се използва широко за строителни и ремонтни работи. От добрата страна, тренировките на Интерскол се доказаха. Какви са те?

Компанията Interskol произвежда широка гама тренировки, характеризиращи се с висока якост и надеждност. Независимо от високата производителност и собствеността на продукта на професионалния клас оборудване (може да работи 6-8 часа с малки прекъсвания), цената на устройствата е доста ниска. Ето защо този продукт е на разположение на всеки, който иска да актуализира своя набор от инструменти. За да изберете правилно необходимия инструмент за сондиране, трябва да определите задачите, които ще бъдат решени с помощта на това оборудване. Тази статия ще опише накратко най-популярните модели с най-голяма мощност в целевата група (лека разлика в цената позволява избор на най-мощния инструмент за решаване на задачите).

Модел D-10/350 ER се различава в малки размери и ниска мощност, което гарантира икономичното му използване в ежедневието. С мощност на двигателя 350 вата. се постига скорост на въртене до 3000 оборота в минута. Гладкото регулиране и наличието на обратната функция правят възможно използването на техниката като отвертка.

Пробивът Interskol D-16 / 1050R е един от най-мощните в своя клас (1050 вата). Скоростта на въртене е ограничена до 550 оборота в минута. Основната задача, извършена от тази техника, освен пробиване на отвори с голям диаметър (стомана - 16 мм, дърво - 35 мм), е да се смесват строителни и специални разтвори с висока плътност. Това оборудване може да се използва за монтаж на дървени конструкции и много други работи.



Ударна бормашина ДУ-22 / 1200ЕРП - най-мощният представител на Interskol в своя клас. С мотор с мощност 1200 W това оборудване прави възможно реализирането на дупки в много здрави материали (стомана - 22 мм, бетон - 35 мм, дърво - 50 мм). Наличието на ударен механизъм осигурява възможност за обработка на камък, тухли и бетон. Можете да работите в нормален режим. Това прави възможно използването на инструмента като отвертка и миксер. Това устройство е най-универсалното и подходящо за повечето задачи. Работи от обикновена мрежа, но не я използвайте на места с лошо качество на окабеляване (може да не успеете да издържите на мрежата).

Изберете само най-доброто оборудване. Тогава ще бъдете сигурни, че ще продължи дълго време и ще функционира правилно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Преглед на зелената полянка на димното оборудванеПреглед на зелената полянка на димното оборудване
Сешоар за строителни работи изберете евтин инструмент за домаСешоар за строителни работи изберете евтин инструмент за дома
Заваръчна машина за полипропиленови тръби, която е по-добре да избиратеЗаваръчна машина за полипропиленови тръби, която е по-добре да избирате
Биметални радиатори сираБиметални радиатори сира
Прахосмукачка с рецензии за аквафилтър и какво по-добре да изберетеПрахосмукачка с рецензии за аквафилтър и какво по-добре да изберете
Как да изберете резачкаКак да изберете резачка
Сортове и характеристики на верижния трионСортове и характеристики на верижния трион
Как да изберем тренировка?Как да изберем тренировка?
Как да изберем циркулярен трионКак да изберем циркулярен трион
Акумулаторна бормашина или отверткаАкумулаторна бормашина или отвертка
» » Преглед на интеркола
© 2021 BggeHat.com