Биметални радиатори сира

Биметални радиатори СираРазликата между биметалните радиатори е в производството на два метала. Често сърцевината на продукта е стомана. Тя дава на устройството:

  • добро представяне;
  • устойчивост на корозия;
  • устойчивост на механично натоварване;

Материалът на външното покритие е алуминий. Благодарение на него продуктът придобива пълен външен вид, висока топлинна мощност. Лекият метал спомага за намаляване на теглото на радиатора. Едно от първите устройства на новото поколение, които се появиха на вътрешния пазар, бяха биметалните радиатори сира. Разнообразната гама разходи и модели позволяват продуктът на италианската марка да остане конкурентоспособен от дълго време. Прочетете повече за характеристиките и инсталирането на биметални радиатори през следващите статия.

Характеристики на сиреалните биметални радиатори

Производството се извършва с патентованата технология Bimetal. Неговото приложение позволява рационално използване на два метала, осигурявайки тяхното оптимално взаимодействие и добавяне.

Дизайнът на радиатори е проектиран без остри ръбове. По този начин няма начин да се нараните или да повредите дрехите си, като ги уловите.

Работното налягане за радиаторите на компанията е 40 атмосфери. Индикаторът позволява използването на устройства за централизирани отоплителни системи с високи капки на течността.

Всички радиатори са снабдени с равен брой секции. Изчисляването на нуждата от пространство в топлината може да бъде напечатано на необходимия брой компоненти.

Тип връзка за повечето странични модели. Благодарение на това, радиаторът може да бъде монтиран както в жилището, така и в частната къща.

Максималният индикатор за работната температура на радиаторите е 110 ° C. Създава се чрез използването на иновативни системи за защита. Удобството за регулиране на температурния режим се създава от наличието на терморегулиращи системи или дръжки. В зависимост от модела те могат да бъдат:

  • механично;
  • Електронната;
  • програмируеми;
  • саморегулиращ;


Някои продукти са оборудвани с екран, като се приспадат основните индикатори.

Няма практически никакви джобове в сералните радиатори на сира. Боклукът и въздухът няма да се натрупват. Това постига голяма проходимост на продукта и застраховка срещу блокиране.

Топлинната мощност на отоплителните уреди варира от 142 до 280 вата. Това зависи от броя на секциите и размера на продукта. Препоръчваме Ви да прочетете изчисляване на броя на секциите на радиатора отопление.

Допълнителна устойчивост на външни влияния е приложена от седемстепенната оцветяваща система. Последният слой се произвежда от боя А-клас. Той отдава:

  • висока естетика;
  • удобство за почистване на повърхността;
  • лъскав гланц;

Преглед и гама от модели сиера радиатори

Радиатор Sira RS-300 за отоплениеВ момента дружеството Sira Group доставя на вътрешния пазар биметални радиатори от три групи:

  • Сирия Гладиатор;
  • Sira R. S;
  • Сира едновременно;

Първата серия от списъка се счита за икономична опция. Цената на тези радиатори е по-ниска поради по-ниските технически параметри. Максималното поддържано налягане, според експерименталните данни, е 30 атмосфери.

Една част от устройствата дава мощност от 92 до 185 W, в зависимост от модела. Производството се извършва в Китай. Цената на продукта е в рамките на 540 рубли на раздел. Отличителна черта на серията - метални венчелистчета, подобряващи външния вид и топлопренасянето.

Sira R. S серия се събира само в италиански заводи. Оттук и по-високата цена от 750-1200 рубли на раздел. Продуктът е завършен с четен брой секции. По желание на клиента можете да изберете произволен брой радиаторни елементи до 20 включително. Серията се характеризира с компактни размери на радиаторите, което прави възможно монтирането им при най-неблагоприятни условия.

Sira Concurrent Series най-новото. Досега тя е представена от един модел. Разликата в иновативния дизайн, която увеличава естетиката и параметрите на топлопренасяне на повърхността. Силата на една секция е 190 W, цената е 630 рубли. Чрез закупуване на биметални сира радиатори, потребителят може да бъде осигурен с отлично качество, независимо от серията и модела на продукта.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Радиатори със сечениеРадиатори със сечение
Биметален радиатор, който фирмата избираБиметален радиатор, който фирмата избира
Как да изберем биметални радиаториКак да изберем биметални радиатори
Биметалните радиатори проучват пазарната оферта и избират най-добритеБиметалните радиатори проучват пазарната оферта и избират най-добрите
Какви са разликите между биметалните и алуминиевите радиатори, които са по-добри?Какви са разликите между биметалните и алуминиевите радиатори, които са по-добри?
Монтиране на връзка и изчисление на биметални отоплителни батерииМонтиране на връзка и изчисление на биметални отоплителни батерии
Биметални радиатори, кои са по-добри?Биметални радиатори, кои са по-добри?
Биметални радиаториБиметални радиатори
Технически характеристики на биметалните радиаториТехнически характеристики на биметалните радиатори
Алуминиеви или биметални радиатори?Алуминиеви или биметални радиатори?
» » Биметални радиатори сира
© 2021 BggeHat.com