Общ преглед на биметалните радиатори

Биметални радиатори GlobalБиметалните радиатори са съвсем ново изобретение на пазара на отоплителни уреди. Събирайки всички най-добри страни на металите, беше решено да се комбинира лекотата и топлинната проводимост на алуминия и устойчивостта на корозия и якост на стоманата. По този начин, светлината видя продукти с стоманена рамка и алуминиева обвивка. Лидер в продажбите на стомана биметални радиатори Global

.

Италианското качество и очарованието засенчиха много производители, подкрепяйки ефекта с достъпни цени и разнообразни колекции. Описание на основните характеристики на биметалните радиатори може да се намери в следващата статия.

Биметални радиатори стил плюс

Серията от биметални радиатори Style Plus е разделена на няколко модела с различна течна мощност и различни габарити. Най-малките от тях са радиатори 350. Височината им е само 420 мм. Тези размери помагат да се реши проблемът с ниската инсталация на отвори за прозорци. Такъв радиатор може да бъде поставен под прага на нормалната височина.

Разликата в тази серия от радиатори е увеличеният размер на тръбите, свързващи магистралата. Горната подаваща тръба влиза в инча, долният комин е с диаметър 9 мм. Работното налягане на тези радиатори е 35 атмосфери. Въпреки че резултатите от теста показват цифри до 55 атмосфери. Такъв резерв е небрежен в случай на воден чук, който не е рядък в общата система за отопление на жилищна сграда.

Също така, металната кутия на серията Heat Plus се различава от предварително напрегнатото състояние на конструкцията, което предотвратява разликата в температурното разширение на стоманата и алуминия и много натоварвания от страната на охлаждащата течност. Разликата в дизайна е горната част на конструкцията и по-голямата дълбочина на устройството. Последният елемент позволява увеличаване на топлопреминаването.



Удобството на набор радиаторни секции се осъществява с помощта на нипели. Те ви позволяват да добавяте или изваждате съставните елементи от устройството без много трудности.

Купувайки радиатор, трябва да закупите монтажен комплект за него. Той се продава за всеки отделен модел и се избира въз основа на диаметъра на свързващите тръби. При монтажа на продукта от двете му страни е необходимо да се монтират сферични вентили. Те са необходими за блокиране на багажника при демонтиране на продукта.

Биметални радиатори Стил Екстра

Биметални радиатори в световен стилТази серия е предназначена специално за руския пазар. Техните технически характеристики осигуряват всички фактори на експлоатация в нашия климат и условия. Съставът на вътрешното стоманено покритие е подсилен специално за падане на налягането в основната линия. Химическият състав на стоманената вътрешна рамка се избира въз основа на качеството на водата и честито почистване на батериите с използване на киселинни разтвори.

Дизайнът на радиатора е класически, подходящ както за офис, така и за промишлени помещения. Радиаторът изглежда страхотно в домашния интериор. Ненадеждните форми ще ви помогнат да се впишат във всеки дизайн, превръщайки се в прекрасно и топло допълнение. Системата за набиране ще ви позволи да зададете необходимия брой секции, без да губите функционалност и качество.

Благодарение на използването на нови технологии и поставянето им на конвейера, радиаторите Style Extra имат относително ниска цена. И в сравнение цена / качество италианците дават шанс на много световни марки.
Радиаторът е боядисан с прахообразен метод, отличаващ се с надеждност и издръжливост. Основният цвят на покритието е бял, при желание можете да изберете цвят от каталога RAL. Боядисването действа като допълнителен слой за защита на алуминиевия корпус от външни въздействия.

Гаранцията за биметални радиатори Global е две години. Освен това инсталирането на продукта осигурява допълнителна застраховка за 2500 000 евро в продължение на 10 години от момента на монтажа. Подобно доверие на компанията в нейните продукти говори обеми!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изчислим радиаторитеКак да изчислим радиаторите
Какви са радиаторитеКакви са радиаторите
Радиатори със сечениеРадиатори със сечение
Биметален радиатор, който фирмата избираБиметален радиатор, който фирмата избира
Какви са разликите между биметалните и алуминиевите радиатори, които са по-добри?Какви са разликите между биметалните и алуминиевите радиатори, които са по-добри?
Монтиране на връзка и изчисление на биметални отоплителни батерииМонтиране на връзка и изчисление на биметални отоплителни батерии
Биметални радиатори, кои са по-добри?Биметални радиатори, кои са по-добри?
Биметални радиаториБиметални радиатори
Технически характеристики на биметалните радиаториТехнически характеристики на биметалните радиатори
Кои радиатори са по-добри?Кои радиатори са по-добри?
» » Общ преглед на биметалните радиатори
© 2021 BggeHat.com