Радиатори за отопление

Радиатори за отопление RifarЦеновата политика на отоплителните радиатори зависи не само от капацитета на отопление, материалите и иновациите, включени в работната му система. Ценовата политика зависи и от фирмата на производителя. Ако фирмата съществува дълго време на този пазарен сегмент и е популярна, това означава, че може да се вярва. Радиатори за отопление Rifar

се отнасят точно до трайни, надеждни инструменти от известен производител.

Биметални отоплителни радиатори

За разлика от алуминиевите радиатори, които практически не се различават от аналозите на други фирми, биметалните радиатори от Rifar са уникални. Те са изработени от алуминий и стомана. При някои модели се използват медни тръби за прехвърляне на охлаждащата течност. Високата ефективност на радиаторите от този тип се дължи на алуминиевото покритие. Той има голямо разсейване на топлината, защото радиаторите, дори неразмерни, са в състояние да затоплят обемна стая. Вътре в модела са направени от стомана, което им позволява да издържат на високи налягания, големи температурни разлики и предотвратяват развитието на корозия.

Широк избор биметални радиатори различни видове избор. При покупка до клиента не само ще ви помогне да получите нагревателя, необходимо, по капацитет и количество сегменти. Той ще бъде посъветван за цялото необходимо допълнително оборудване, за да направи приложението на радиатора по-удобно и функционално.

Биметални отоплителни радиатори RifarНай-популярният от биметалните радиатори е серията монолит. Създаден въз основа на последните разработки, този радиатор може да работи в областта с високо налягане и при температура около + 130 ° C в продължение на 25 години. Охлаждащата течност за такива радиатори може да бъде както антифриз, така и обикновена чешмяна вода.

При закупуването на биметален радиатор трябва да запомните, че е много чувствителен към кислород. Оставянето му дълго време без течност може да доведе до корозия на вътрешните повърхности. Също така на недостатъците на радиатори от този тип може да се отдаде по-висока цена от отоплителните уреди от други материали. Но възстановяването на стойността възниква по време на двугодишна операция. Освен това такива радиатори, които са най-новите разработки, са много красиви. Те могат да се използват, без да се губи външността на помещенията, както в офисите, така и в стаите на частното имение.

Характеристики на радиаторните отоплителни радиатори



Биметалните радиатори на твърдия rifar издържат на налягане от 15-20 atm. За други радиатори такива цифри са критични, без регулатори на налягането в системата. Броят на секциите във всички радиатори на Rifar е от четири до шест. В зависимост от изчисленията и желанието на клиента, този брой може да бъде намален до два или увеличен до двадесет и четири.

Дизайнът на радиатора е напълно монолитен, което елиминира течове в ставите. Това също е тази функция, която ви позволява да работите с високо налягане. Налягането при изпитване на отоплителните уреди на тази фирма е 150 атмосфери. Такова налягане може да бъде в системата по време на воден чук. Устойчивостта на падане на налягането е направила рафари радиатори популярни сред жителите на високи сгради.

Екологичните материали и съответствието с всички производствени стандарти позволяват използването на радиатори от тази фирма при отопление на болници и детски градини.

Лесната инсталация премахва покупката на допълнително оборудване. Радиаторите са създадени в съответствие със съвременните норми на Руската федерация, поради което не е необходимо да се купуват допълнителни адаптери за тяхната връзка. Освен това радиаторът може да бъде инсталиран самостоятелно, без да се прибягва до никого помощ.

някои радиатори Rifar, например flex flex, може да се огъне по стената. Това се постига чрез еластични уплътнения между секциите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отоплителни радиаториОтоплителни радиатори
Самостоятелно изчисляване на отоплителните акумулаториСамостоятелно изчисляване на отоплителните акумулатори
Характеристики на радиаторитеХарактеристики на радиаторите
Какви са радиаторитеКакви са радиаторите
Радиатори със сечениеРадиатори със сечение
Как да изберем биметални радиаториКак да изберем биметални радиатори
Биметалните радиатори проучват пазарната оферта и избират най-добритеБиметалните радиатори проучват пазарната оферта и избират най-добрите
Монтиране на връзка и изчисление на биметални отоплителни батерииМонтиране на връзка и изчисление на биметални отоплителни батерии
Алуминиеви радиаториАлуминиеви радиатори
Как да изберем биметални радиатори?Как да изберем биметални радиатори?
» » Радиатори за отопление
© 2021 BggeHat.com