Тръбни радиатори от стомана

Стоманените тръбни радиатори се състоят от железни секции и външния им вид, нещо като акордеон. В сравнение с аналозите на панелите, тези модели имат много предимства, тъй като са изработени от висококачествени стоманени качества, антикорозионно полимерно покритие се прилага вътре в продукта и е изключително лесно за почистване. Тези продукти произвеждат голямо разнообразие от дизайни и конфигурации, които са подходящи за декориране на абсолютно всеки интериор и могат да издържат и скока на налягането в системата за централно отопление.

Този тип радиатор е проектиран за използване в многоетажни сгради и е с работно налягане от 10 атмосфери параметрите за компресиране и 15 атмосфери, с дебелина на стената от секциите е от 1,25 до 1,55 мм. Батериите са стена или под, или долна връзка и броя на секциите може да варира от 4 до 70. Multi сграда оборудвана с нативния, тръбни стоманени радиатори "хармония", "RNC" и "РК", защото по време на тяхното производство включва всички изискванията за битови отоплителни системи. Можете да си купите качествени тубулни радиатори на място radiatorspb.ru на достъпна цена.



На пазара на строителни материали преобладават немските производители ZENDLER, ARBONIA и KERMI. Основният недостатък на вносните продукти е тяхната висока чувствителност към корозия, се дължи на факта, че те обикновено нямат вътрешен антикорозионна обработка. В тази връзка, поради възможни течове, не е подходящо да се инсталират тези модели в високи сгради. Въпреки това, в частни домове, на биметална тип радиатор «RIFAR», се вписват перфектно, защото в къщичките, използвани от затворен тип отоплителна система, която може да се пълни с течност с антикорозионни свойства. Тъй като тези отоплителни уреди, както и техни аналози, изработени от алуминий, отговарят на високите изисквания за хигиена, те често се поставя в медицинския и детски заведения.

Преди да закупите този продукт и да го инсталирате, е необходимо внимателно да проучите техническите му параметри: работно и критично налягане, максимална работна температура, наличие на антикорозионен слой от вътрешната повърхност, изисквания за монтаж и експлоатационни характеристики.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Характеристики на радиаторитеХарактеристики на радиаторите
Какви са радиаторитеКакви са радиаторите
Радиатори със сечениеРадиатори със сечение
Стоманени радиаториСтоманени радиатори
Колко са батериите за отопление?Колко са батериите за отопление?
Стоманени радиаториСтоманени радиатори
Радиатори за отопление, което е по-добре да избирате?Радиатори за отопление, което е по-добре да избирате?
Кои радиатори са по-добри?Кои радиатори са по-добри?
Алуминиеви отоплителни радиаториАлуминиеви отоплителни радиатори
Стоманени радиаториСтоманени радиатори
» » Тръбни радиатори от стомана
© 2021 BggeHat.com