Ние правим тренировка със собствените си ръце

Ако имате лятна резиденция или изграждате лятната къща, тогава е необходимо такова устройство като земна тренировка. С помощта на пробивни отвори се правят в земята за монтиране на различни опори, стелажи за закрепване на оградата и конструкциите. В допълнение, много често в сода област за пробиване на ями за засаждане на дървета, дренажна система или кладенец.

Дизайнът на тренировката е доста прост и може да се закупи от магазина или да го направите сами. Самото пробиване на пръст може да бъде интегрална конструкция с определена дължина или да бъде разглобена с набор от пръчки, за да се установи желаната дължина. На основния прът се поставят различни дюзи, които могат да бъдат двустранно или винтообразно, наподобяващи червей. Надеждността и дълготрайността на инструмента са осигурени от ножове, изработени от висококачествени стоманени сплави. Улеснява процеса на пробиване отстрани на резачите. Купете тренировка за фондацията може да бъде в интернет.

Част от сондажа, която се използва директно за сондажни операции, се състои от няколко ножчета, които се движат в един ред. Обикновено размерът на острието се увеличава, когато се движите по шината отгоре надолу. В зависимост от вида на извършената работа е възможно да се трансформира ръчната бормашина за земни отвори. Инструментът за наземни работи има функциите на увеличаване на дължината на стъблото, променете дюзи, както и възможност за промяна на малък и korotkorazmernuyu се справят с голямата дръжка и максимално допустимото дължина.



Цената на фабричните тренировки е много различна в посока на увеличение, в зависимост от оборудването. Ето защо, ако направите тренировка със собствените си ръце, не само можете да спестите много, но и да направите най-подходящия за извършване на конкретна работа - многофункционален инструмент. За да направите тренировка, е необходимо да имате машина за заваряване, електрическа бормашина с набор от свредла върху метални повърхности, както и абразивно колело, а също и шлосероващо оборудване.

Дръжката е изработена от тръба или арматура с диаметър най-малко 15 мм. и дължина от около два метра.

Дръжката е заварена перпендикулярно на пръта, а за доброто навлизане в земята другият край на пръта е заострен. За ножовете се използва циркулярен диск, нарязан наполовина и заварен под ъгъл от 120 °. Краищата на диска трябва да бъдат износени. За да се улесни работата на свредлото, като се сведе до минимум усилието, е възможно да се заваряват няколко диска. Разширете стъблото, като използвате по възможност резбови връзки или система с втулки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем тренировка за къщата, която вземаме предвид всички функцииКак да изберем тренировка за къщата, която вземаме предвид всички функции
Как да пробиете дупка в плочки и порцеланови плочки?Как да пробиете дупка в плочки и порцеланови плочки?
Как и какво да пробие порцеланови плочкиКак и какво да пробие порцеланови плочки
Пробийте какви са и как работятПробийте какви са и как работят
Puncher, приложението муPuncher, приложението му
Специални машиниСпециални машини
Критерии за избор на перфораторКритерии за избор на перфоратор
Акумулаторна бормашина или отверткаАкумулаторна бормашина или отвертка
Диамантно пробиване на бетонДиамантно пробиване на бетон
Незаменимо асистент в ремонта на ударникНезаменимо асистент в ремонта на ударник
» » Ние правим тренировка със собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com