Критерии за избор на перфоратор

А перфоратор е специализирана тренировка, която се използва за унищожаване на тухли, бетон, камък и други материали. Пункторът често се бърка с перкусионна тренировка или се смята, че е същият инструмент, въпреки че това не е така. Основната задача на перфоратора е функцията на удара, докато тренировката има допълнително, а механиката на този процес сама по себе си има значителни разлики. Перфораторът извършва пневматични удари с бормашина, която се вкарва в специален патрон и позволява да бъде лесно и бързо заменена.

Характеристики на избора на puncher.

При избора на puncher трябва да обърнете специално внимание на изпълнението му. Колкото по-голяма е мощта на инструмента, толкова по-голяма е неговата скорост и производителност. Въпреки това, тъй като капацитетът на продукта се увеличава пропорционално, неговата цена се увеличава и теглото на инструмента се увеличава. В зависимост от тяхното тегло, перфораторите са леки до 4 кг, средно от 4 до 5 кг и тежки до 10 кг. На сайта https://m.ua/kata/346/zenit/ можете да си купите висококачествен puncher Zenith.

Друга една от също толкова важните характеристики е енергията на удара. Въз основа на изпълнението на този параметър, е възможно да се определят и ограничаването на диаметъра на свредлото, която е строго забранено да превишава, като последица ще бъде по-бързо износване на инструмента и счупване.

Допълнителни параметри, които определят удобна работа с инструмента, е възможно да се регулира скоростта на въртене и да деактивирате функцията за шок, както и наличието на ключа стоп, съединител за безопасност и обратното.

Способността да се регулира скоростта на въртене е налице в почти всички модели, възможността за ограничаване на максималната скорост перфектно допълва тази функция.



Бутонът за заключване е специално устройство, което служи за фиксиране на превключвателя, за да се избегне постоянно натискане върху него с пръст, наличието на тази функция няма да бъде излишно в случай на продължително сондиране.

Чрез изключването на функцията за удар е възможно да се използва перфоратор и обикновена тренировка.

Безопасният съединител служи за прекъсване на въртящия момент по време на заглушаване на свредлото, което допринася за повишена безопасност по време на нанасянето на инструмента.

Обратната функция улеснява лесното освобождаване на заседналия работен инструмент и също така дава възможност да се използва ударникът като отвертка.

Трябва да обърнете внимание и на основната конфигурация на перфоратора, тъй като той се различава значително в различните модели. Най-доброто ще бъде това, което ще включва смяна на четките за електрическия мотор, адаптерната касета и набор от свредла.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Смазване на puncher как да се удължи живота на инструментаСмазване на puncher как да се удължи живота на инструмента
Как да изберем тренировка за къщата, която вземаме предвид всички функцииКак да изберем тренировка за къщата, която вземаме предвид всички функции
Касета за перфоратор под пробивно устройство, замяна, употребаКасета за перфоратор под пробивно устройство, замяна, употреба
Как да пробиете плочки?Как да пробиете плочки?
Пробийте какви са и как работятПробийте какви са и как работят
Puncher, приложението муPuncher, приложението му
Ръчно циркулярно триоРъчно циркулярно трио
Обхват на електрическия чукОбхват на електрическия чук
Електрическа бормашинаЕлектрическа бормашина
Незаменимо асистент в ремонта на ударникНезаменимо асистент в ремонта на ударник
» » Критерии за избор на перфоратор
© 2021 BggeHat.com