Puncher, приложението му

Много жители на къщи, издигани директно от бетонни блокове, периодично трябва да пробиват стените. Има много причини за стръв, една от причините е инсталирането на климатик. С цел впоследствие от инсталирания климатик не се мотае проводници, които ще се движат по цялата стена, и се използва shtroblenie. Също така shtroblenie често се използва и по време на пълна замяна на електрически кабели в стаята.

Има два вида електроинструменти за тази работа - ударно сондиране и перфоратор. С помощта на тези инструменти е възможно да се пробиват стените бързо и лесно, но експертите препоръчват използването на перфоратор за извършване на такава работа, тъй като такъв електрически инструмент има сила на удар, която е с порядък по-висок от този на тренировка. Не винаги има финансови възможности за закупуване на перфоратор, но не се разстройвайте, все пак е по-добре да вземете такъв лизинг и да извършите необходимата работа, отколкото да потърсите тренировка. Купуването на puncher или избора му за наем за нужния период трябва да обърнете внимание на характеристиките, с които разполага. От характеристиките на перфоратора зависи, че диаметърът на дупката, който даден създател може да създаде, зависи напълно.



Перфораторите се различават не само при създаването на различни диаметри на отворите, но и при използването само на един вид строителни материали. Има три вида на чукове, които се използват за пробиване в дърво, метал и, разбира се, бетон, а не всички от чукове би могло да изпълнява определен тип работа. Същото важи и за директно използваните бормашини. В това приложение за shtrobleniya бетон тренировка трябва да бъдат снабдени с pobeditovymi избит тренировки често се наричат ​​pobeditovymi. диаметър тренировка подбират според задачата, която трябва да се изпълни, но ако този вид работа ще се извършва не често, а след това можете да използвате на тренировка и по-ниско качество просто няма смисъл тогава да се купуват скъпи добро качество pobeditovye тренировка.

Няма да е излишно и закупуването на защитни очила, маска и дихателна маска, защото по време на изпълнението на такива работи има много прах. Всичко, след като сте подготвили, е необходимо да поставите линията на стената с помощта на обикновен молив, можете да го направите, както желаете, желаната рисунка може да бъде изчертана с помощта на нивото на сградата. Когато чертежът е готов, сондата ще трябва да бъде поставена върху линията на светлините, а самият перфоратор се превключва към режим на перкусионно сондиране. По цялата изтеглена линия е необходимо да се направят дупки до необходимата дълбочина, след което свредлото да се сменя с острие и всички отвори, пробити преди да се слеят. След това отворите се пробиват в местата за монтиране на монтажа.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изградим стени под окабеляването на импровизирано и професионално оборудване?Как да изградим стени под окабеляването на импровизирано и професионално оборудване?
Касета за перфоратор под пробивно устройство, замяна, употребаКасета за перфоратор под пробивно устройство, замяна, употреба
Как да пробиете плочки?Как да пробиете плочки?
Как да изберем климатик и да не правим грешкаКак да изберем климатик и да не правим грешка
Как и какво да пробие порцеланови плочкиКак и какво да пробие порцеланови плочки
Как да изберем тренировка?Как да изберем тренировка?
Критерии за избор на перфораторКритерии за избор на перфоратор
Използване на климатик през зиматаИзползване на климатик през зимата
Обхват на електрическия чукОбхват на електрическия чук
Подготвителни работи преди полагане на мозаечен паркетПодготвителни работи преди полагане на мозаечен паркет
» » Puncher, приложението му
© 2021 BggeHat.com