Изборът на подходящия миксер

За приготвянето на бетонова смес един човек е измислил смесител на камиони. То се запълва с дозирани сухи компоненти и се изпраща на планираното място на строителните работи, където се прави специална смес. В него можете да транспортирате подготвената смес на различни разстояния, без да мислите, че ще се влоши.

Миксер за товарни автомобили е въртящо устройство с барабан под формата на круша. Това устройство се намира на камион.

Оста в смесителния барабан има ъгъл на наклона 10-15 градуса. Смесителните барабани са оборудвани с винтови остриета, които осигуряват стартиране и смесване на бетонната смес по време на въртенето на устройството в една посока. По време на въртенето на барабана от другата страна, готовата бетонна маса се източва.

миксер за камиониСмесването на оборудване от типа на устройство може да бъде: механични (рядко се използва, е остаряла изпълнение), хидравлична (разположени на оборудването на тип двигател смесване). В зависимост от типа на двигателя: самостоятелен двигател - най-надеждните, но шумни, смесване не спира дори когато повреда на двигателя не е много шумна, на околната среда, намаляване на теглото на ABS - двигатели на шасито.

Хидравличната помпа е включена в хидромеханична предавка, тя е оборудвана с управление на подаването, планетарна предавка и обратна хидравлична мощност. Хидравличната помпа изтласква сместа в хидравличния двигател, който се върти чрез планетарен редуктор, в резултат на което барабанът започва да се върти. Гладкото и безстепенно регулиране на скоростта на въртене на барабана се осигурява от хидромеханично задвижване.



Характеристики на всеки модел на камиона:

- температурен режим за работа от -30 до +40 градуса;
- максималната скорост на изместване на пълните цистерни не трябва да надвишава 60 km / h;
- необходимо е да се вземе предвид обема на барабана, количеството на готовата смес в изхода.

По този начин трябва да се отбележи, че на пазара има два вида автомобетонни превозвачи. Изберете модела, който ви е необходим, като вземете предвид условията на работа на това устройство, както и марката шаси и вида на камиона, на който ще бъде поставен този механизъм.

Ако нямате необходимата информация, трябва да се свържете с фирмата, която продава това оборудване, където ще можете да помогнете при избора на правилната версия на миксера за камиони.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите самостоятелно направено оборудване за пенобетон със собствените си ръце?Как да направите самостоятелно направено оборудване за пенобетон със собствените си ръце?
Изработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къщаИзработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къща
Натоварване назначаване на специално оборудване в строителствотоНатоварване назначаване на специално оборудване в строителството
Съвременна класификация на строителните крановеСъвременна класификация на строителните кранове
Измерване на свиването на бетона от бетонИзмерване на свиването на бетона от бетон
Съвети за избор на камионСъвети за избор на камион
Какво е автобусна помпа и за какво е тя?Какво е автобусна помпа и за какво е тя?
Производство на силикатни тухлиПроизводство на силикатни тухли
Оборудване на бетонните миксериОборудване на бетонните миксери
Как да изберем вибратор за бетон?Как да изберем вибратор за бетон?
» » Изборът на подходящия миксер
© 2021 BggeHat.com