Как да изберем смесител

С помощта на централизирано водоснабдяване не можете да правите без кранчета, които допълват различните водопроводни устройства. Това оборудване е инсталирано в банята и кухнята. Съвременните миксери в много отношения се различават от тези, които са били направени в близкото минало. Това се отразява както от естетическо, така и от техническо естество. Днес, кранове Киев не само изпълняват основната си функция за доставяне на вода, но също така служат като украса на стаята, и елемент на интериора.

Благодарение на голямото разнообразие от кранчета, можете да се объркате при избора на подходящия. Как най-добре да направите това и какво можете да запишете, прочетете в тази статия.

Оборудването за смесване на водата е разделено на следните видове:
- Двукомпонентният миксер е класически и може да доставя топла и студена вода отделно. Моделът предвижда смесване в гърлото на устройството. Такива смесители са по-добре да се използват, където водата се нагрява с помощта на колона;
- Смесителят с единичен захват е оборудван с един лост, който е пригоден да регулира едновременно температурата и върха на водния поток. При такива устройства могат да съществуват и ограничители на параметрите на водната струя.

Сензорният миксер или устройството с вграден датчик е пригоден за включване на водата или спиране на автоматично подаване, когато се появяват ръчни изгледи в общия преглед на датчика. Това оборудване е не само икономично, но и хигиенично, тъй като не е нужно да докосвате ръкохватките, за да включите или изключите бързо водата.



Смесителят с порция налягане е подходящ за местата, където спестяването на вода е много трудно. След натискане, водата е само за минута. За да повторите процедурата, трябва да започнете отново.

Кухненски бойлери
ВиК инсталациите за кухнята имат определен дизайн, който съответства на удобно миене на съдове с различни размери. Кухненските миксери са оборудвани със специален улей. Самият той е висок, но горната му дъга е къса. За да изберете кранчето в кухнята, вземете предвид неговите параметри. За да не се пръска водата, височината на канала трябва да бъде избрана според дълбочината на обвивката. Ако автомивката е двойна, има модели с въртяща се дюза.

В стандартните апартаменти за баня обикновено се разпределя малка площ. Избирайки смесител за същата стая, трябва да обърнете внимание на универсалните версии, които имат дълъг канал. Тази опция ще бъде удобна както за измиване на мивката, така и за баня.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонтирайте кранчето в банята със собствените си ръце видовете кранове и ремонтните функции на…Ремонтирайте кранчето в банята със собствените си ръце видовете кранове и ремонтните функции на…
Височината на смесителя над банятаВисочината на смесителя над банята
Батерия за баня с душ Как да изберем надежден уред самБатерия за баня с душ Как да изберем надежден уред сам
Подмяна на касетата в инструкциите на миксера за различни видове вентилиПодмяна на касетата в инструкциите на миксера за различни видове вентили
Петел с терморегулатор как работи това високотехнологично устройство?Петел с терморегулатор как работи това високотехнологично устройство?
Водоснабдяване на вилатаВодоснабдяване на вилата
Кухненски кранче как да избирате и инсталиратеКухненски кранче как да избирате и инсталирате
Стъпка по стъпка инсталирането на мотивирана обвивка в банятаСтъпка по стъпка инсталирането на мотивирана обвивка в банята
Бойлерът delimano delimano tapБойлерът delimano delimano tap
Бързо нагревател за водаБързо нагревател за вода
» » Как да изберем смесител
© 2021 BggeHat.com