Основни типове миксери

Смесителят е вид лост, с който можете да регулирате температурата и потока на водата. Особено внимание трябва да се обърне на факта, че управлението на този поток се регулира без никакви проблеми. В този случай е необходимо да се вземат предвид други незначими критерии. Например, важно е миксерът да е инсталиран за дълго време, т.е. след инсталацията да може да се използва възможно най-дълго, без да се поправя. Ето защо, както казват експертите, трябва внимателно да изберете миксера, а именно внимателно да претегляте плюсовете и минусите.

Най-често се вземат предвид смесителите, разчитащи на системата за контрол на потока на водата. Тук е типът контрол, който определя дизайна на самия миксер. Например, миксерите с един лост са най-простите и най-надеждни в работата на елементите на санитарното оборудване. В този случай главата и водата и самата температура се регулират чрез завъртане на лоста под желания ъгъл. Както всеки вече е разбрал да използва такъв миксер е удобен, особено ако се отнася до случая с мръсни ръце, а именно е възможно да отворите крана с една ръка. В допълнение, интензитетът на потока може да се променя, без да се променя или регулира температурата на водата.

Като се има предвид основата на смесителите с единични лостове, можете да видите, че тук има керамичен патрон или две керамични шайби, които са плътно прикрепени един към друг. Също така във вътрешността на миксера е вградена система за контрол на потока. Що се отнася до механизма на патрона, плочите се преместват тук при всяко завъртане на дръжката, а дупките в него се комбинират, като по този начин смесват студената и горещата вода.



Специалистите се приканват да отбележат, че миксерите с патрони служат няколко пъти по-дълго, отколкото обикновените миксери с уплътнения. В този случай, ходът на лоста е, че те са чувствителни към различни примеси, които са налични в по-меки и водата може да се регулира по-прецизно. Единственият недостатък на този миксер е водата. В допълнение, твърдите частици могат да се залепят между движещите се плочи и по този начин да повредят смесителя.

Коригирайте този проблем само чрез смяна на касетата и това може да стане само от специалисти. Въпреки че най-често са вградени специални филтри във водоснабдителната система пред водомери.

Що се отнася до традиционните два смесители за кърпи, те все още са подходящи, въпреки появата на нови типове миксери.

Е, ако се интересувате от всичко, за да направите дома си умен - ще помогнете на компанията bticino. Само тя ще ви предложи висококачествена електроника за вашия дом на отлична цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт на смесителРемонт на смесител
Ремонтирайте кранчето в банята със собствените си ръце видовете кранове и ремонтните функции на…Ремонтирайте кранчето в банята със собствените си ръце видовете кранове и ремонтните функции на…
Височината на смесителя над банятаВисочината на смесителя над банята
Батерия за баня с душ Как да изберем надежден уред самБатерия за баня с душ Как да изберем надежден уред сам
Ремонтът на душовия ключ на миксера причинява счупване и отстраняване на неизправностиРемонтът на душовия ключ на миксера причинява счупване и отстраняване на неизправности
Подмяна на касетата в инструкциите на миксера за различни видове вентилиПодмяна на касетата в инструкциите на миксера за различни видове вентили
Петел с терморегулатор как работи това високотехнологично устройство?Петел с терморегулатор как работи това високотехнологично устройство?
Монтирането и свързването на миксера в кухнята изучават цялата мъдрост на инсталациятаМонтирането и свързването на миксера в кухнята изучават цялата мъдрост на инсталацията
Как да ремонтираме кухненска кранка със собствените си ръце?Как да ремонтираме кухненска кранка със собствените си ръце?
Смяна кранчето в банята инсталация на оборудването, без помощта на водопроводСмяна кранчето в банята инсталация на оборудването, без помощта на водопровод
» » Основни типове миксери
© 2021 BggeHat.com