Как в мивката да направи дупка за миксера?

Как в мивката да направи дупка за миксера?

ВиК е, може би, да се каже, деликатен въпрос. Основното нещо е да се организира място за работа. Ето защо е необходимо да се използват дървени трупи, но те могат да бъдат заменени с обикновени дървени палети за пенобетон или гипсокартон. Това обикновено е за всеки, който иска да направи ремонт. Необходимо е да поставите мивката върху палета и планираното място за пробиване трябва да бъде поставено така, че да е между дъските.

Обикновено диаметърът на миксерната част, който е потопен под мивката, не надвишава 3,5 см. Ето защо стандартното отваряне на черупката е подходящо. Но кухненските мивки, които се произвеждат от някои компании (става дума за порцеланови и керамични изделия), се доставят без никакви дупки. Това се случва поради това, че някои миксери не са инсталирани отстрани на мивката, а на стената. Следователно, проблемът, свързан с пробиването на керамични мивки или порцеланови каменни изделия, е толкова важен, колкото винаги. Въпреки че, ако има тренировка и съответната дюза е лесна задача, тийнейджърът може да се справи с нея.

По-добре е да използвате корона, която има диамантено ядро, не е необходимо да изливате вода в дупката или да охлаждате свредлото. Важно е да получите подходяща корона - можете да я изберете във всеки супермаркет от строителни материали. С него след няколко секунди ще получите правилната дупка с равномерни ръбове, без пукнатини и чипове. С негова помощ можете да направите дупки в естествен камък и керамични плочки. След това трябва да инсталирате миксер в мивката.



Практически всички модели миксери, предназначени за монтаж на корпуса, имат защитна пръстеновидна тапа, понякога могат да имат гумено уплътнение. В друг случай, като се има предвид моделът на продукта, са важни допълнителни хидроизолационни елементи: гумен пръстен с диаметър 35 mm, лента "fum" или силиконова замазка.

На лицето, което за първи път самостоятелно се занимава със санитарно инженерство, е възможно да се препоръча да бъде запазена от пълния комплект от инструменти, специално предназначени за тази работа. За да се свържат тръбите, е необходимо да използвате фитинги с омаслена пръчка или лента "fum". Също така, експертите съветват инсталирането на надземни кранове. Това ще помогне за разширяване на работата на цялата система.

Е, ако се интересувате от демонтирането на оборудването - посетете takelaj.com. Само там ще ви помогнат да извършвате такелаж и демонтаж на строително оборудване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Инсталиране на мивка в кухнята как да запишете на водопроводни услуги?Инсталиране на мивка в кухнята как да запишете на водопроводни услуги?
Монтиране на мивка в маса на всички етапи на работа на ръцетеМонтиране на мивка в маса на всички етапи на работа на ръцете
Монтиране на мивката към стената в банятаМонтиране на мивката към стената в банята
Как да инсталирате сифон за измиванеКак да инсталирате сифон за измиване
Кухненска мивка, която е подходяща за вас?Кухненска мивка, която е подходяща за вас?
Кухня мивка, която да избереКухня мивка, която да избере
Монтиране на мивка за кухня майсторски класМонтиране на мивка за кухня майсторски клас
Стъпка по стъпка инсталирането на мотивирана обвивка в банятаСтъпка по стъпка инсталирането на мотивирана обвивка в банята
Ъглова мивка за кухнятаЪглова мивка за кухнята
Керамични кухненски мивкиКерамични кухненски мивки
» » Как в мивката да направи дупка за миксера?
© 2021 BggeHat.com