Избор и инсталиране на мойдодира в банята

Много общ елемент на обзавеждането за банята е mydodyyr. Тя не се различава значително от сорта - разпределя миещи се подове с облицовка и стена. Те се различават по място и начин на инсталиране, както и някои други характеристики.

Банята за баня често се намира - това се дължи на сравнително малките разходи. Предимствата на подобна миялна машина включват лекота на монтаж и възможност за производство на продукти с малки размери - например ширина 40 см и дълбочина 30 см. Има ъглови модели, които позволяват използването на пространството още по-ефективно.

Окачените модидории също са ъглови и изправени. За разлика от подовата колега, тази версия има няколко по-големи размери и изисква специални инструменти за инсталиране. Неговите предимства са лекота на използване и подобрен дизайн. Почистването на стаята е улеснено (в края на краищата, бордюрът се издига над пода с 25-30 см). Освен това, мивките за пиедестал за банята са оборудвани с масичка за маса, за да могат да се използват като маса за козметични процедури.



Изборът на мивка с шкаф за банята, обърнете внимание на нейните размери. В края на краищата тези продукти могат да бъдат оборудвани с вградено или отделно огледало, а размерът на мивката за пиедестал често е доста значителен. Не забравяйте, че тази мебел не е подходяща за използване в малки помещения. Освен това, научете за материалите, от които се прави мивката. Обикновено те произвеждат комбинирани модели - тяло, изработено от ламинирана ПДЧ, и врати - от MDF. Такива продукти са доста естетически и могат да служат за дълго време. Изберете висококачествени мивки за баня, можете да на интернет страницата на компанията KOLO https://kolo.ua/D0BFD180D0BED0B4D183D0BAD182D18B/umyivalniki-i-pedestalyi/.

Сега нека да разгледаме инсталацията на всеки тип мозъкъдър. Монтирането на подовата мивка е малко по-проста и върви по този начин. Първо, събират мивката (инсталирайте миксер и сифон за изтичане). Тогава миоджирът се прикрепва към стената посредством котвени винтове или с помощта на силикон. Последният етап е свързването на мивката към системата от водопроводи и канализационни тръби.

Висящият модъдър е монтиран по подобен начин, се различава само по начина на прикачване. Затова първо маркирайте фиксиращите точки (не забравяйте да използвате нивото) и пробийте дупките на височина от 80-90 см от пода. Те сложиха в куките за закрепване, които след това висяха на бордюра. След това събират мивката, свързват смесител и сифон към системите, запечатват връзката между шкафа и стената. Това е всичко - вашата система е готова за тестване и използване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?Скандинавският стил ще се вмести ли в банята?
Избираме функционални продукти от компанията ColomboИзбираме функционални продукти от компанията Colombo
Купуване на килер в банятаКупуване на килер в банята
Как да изберем мебели за баня?Как да изберем мебели за баня?
Характеристики на банятаХарактеристики на банята
Какво трябва да имате предвид при обновяването на банятаКакво трябва да имате предвид при обновяването на банята
Мивка с пиедестал предимства, дизайн и нюансиМивка с пиедестал предимства, дизайн и нюанси
Как да изберем душ кабинаКак да изберем душ кабина
Арматура за мивка за баняАрматура за мивка за баня
Дизайн на баня Къде трябва да започна?Дизайн на баня Къде трябва да започна?
» » Избор и инсталиране на мойдодира в банята
© 2021 BggeHat.com