Водопровод в интериора

Когато банята е голяма, има достатъчно място за всички санитарни продукти и дори мебели. За да не прекалявате в оборудването за баня, е важно да изберете водопроводната мрежа, която ще бъде необходима и да ви донесе комфорт.

Но какво ще стане, ако банята е със среден размер? За да го направите функционален, можете да инсталирате вана и душ кабина едновременно. Тоест, банята е инсталирана, в допълнение към душ, друг душ под формата на душ е инсталиран на гъвкавия маркуч. За да предпазите стаята от възможни пръски, трябва да поставите стъклената преграда или завесата. Това е чудесен начин да защитите пространството от водата.

Характеристики на инсталацията на санитарното строителство



В една средна баня, за да спестите място, можете да инсталирате конзолната тоалетна чиния, а резервоарът се крие в стената. В резултат на това се освобождават допълнителни 30 сантиметра пространство. Ако оформлението на апартамента взема предвид отделната наличност на тоалетната и банята, тогава можете да поставите умивалника за банята. Ако мивката не е сама, спестява време сутрин, защото всеки може да направи лична хигиена отделно. Мивката за баня е незаменим водопровод, така че монтажът му е много важен. Собственикът ще използва услугите на майстор и мивка ще бъде инсталиран за броени минути. Например, баня мивка с бордюр е чудесно за средни стаи. Ако има готов облицовка, мивката може да се монтира доста лесно.

За да направите банята още по-ефективна, можете да поставите две душове вместо баня. В този случай дренажният отвор е монтиран в центъра на двойната душ кабина, която осигурява необходимия наклон на подовете.

Създаване на вътрешна баня

В средна стая можете да комбинирате монтаж на фитинги от материали, устойчиви на влага, заедно с гипс, боядисване или водоустойчив винил тапет. Това значително опростява въвеждането на творчески идеи в създаването на необходимия дизайн на банята. Керамични или каменни плочки ще изглеждат чудесно с гипс. Като декор можете да използвате мозаечни керемиди, като се има предвид малкия си размер, можете да направите вана или умивалник. Използвайки керамични плочки и мозайки, можете да разширите визуално пространството в банята, като направите хоризонтални ивици. За да увеличите височината на тавана, трябва да направите вертикални ивици с помощта на мозайка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да избера подходящата ванаКак да избера подходящата вана
Настройка на банятаНастройка на банята
Как да изберем мебели за баня?Как да изберем мебели за баня?
Характеристики на банятаХарактеристики на банята
Душ или ъгъл е въпросътДуш или ъгъл е въпросът
Какво трябва да имате предвид при обновяването на банятаКакво трябва да имате предвид при обновяването на банята
Аксесоари за баня в таванско помещениеАксесоари за баня в таванско помещение
Как да изберем модерна тоалетна?Как да изберем модерна тоалетна?
Стъклени прегради за душСтъклени прегради за душ
Какви са вратите за банята и тоалетната?Какви са вратите за банята и тоалетната?
» » Водопровод в интериора
© 2021 BggeHat.com