Изграждане на баня от бар

1За да изградите вана, трябва да помислите върху нейния дизайн, дизайн и размер. Също така е необходимо да се спазва технологията на строителството.

Строителството започва с основа. Фондацията е изградена от бетонни блокове. Освен това е необходимо да се направи obvjazku с помощта на рендосан бар. Гредата трябва да бъде свързана в ъглите на основата, за да се осигури допълнителна изолация.

След това се издига първият етаж, височината му е 2,1 метра. За да построите стените на първия етаж, първо трябва да направите груб под във ваната. Тя е изработена от ненарязани дъски с дължина 20-25 мм, а последният етаж е направен от плоскости, чиято широчина трябва да бъде 35 мм. Етажите в стаята за отдих и парната баня трябва да са двойни.



Стена, издигната от рендосан форма дървен материал, размерът на които трябва да бъде 140 * 90 мм. Между гредите е необходимо да поставите лен от юта. Разстоянието между рамката на вратите и края на стената не трябва да надвишава 30 - 50 мм. Можете да се присъедините към лентата по цялата обиколка на структурата. На следващо място, стената на банята, за да завършите облицовка от иглолистни дървета. Фромите отстрани на улицата също са завършени с облицовка. Следващият етап на строителството ще бъде изграждането на структура на ребрата. Тя е изработена от гранитогрес, чийто размер трябва да бъде 40 * 100 мм. След това е направена кутия от ненарязана дъска. Размерът му е 20-25 мм. Покривът във ваната най-често е направен от четка. Тя е покрита с листа червен ондулин. Ако използвате изоспан, покривът ще бъде водонепропусклив.

Не забравяйте за прозорците във ваната. Трябва да има общо три. Две прозорци с размери 0,3 х 0,3 мм и един прозорец с размери 0,8 х 0,8 мм. Таванът и пода в термиите са изолирани с URSA. Необходимо е също така да се направи хидроизолация, която се извършва чрез фиксиране на фолиото към тавана и стените. Важно е да помислите за изходите за изтичане на отпадъчни води от банята. Това се прави, когато планирате изграждането на баня. Вратите в банята трябва да са точно толкова дървени. Ако всичко е правилно планирано и построено, спазвайки технологията, банята ще има дълъг живот и нейните собственици ще се радват да я използват.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Проекти и планиране на банята 6x6Проекти и планиране на банята 6x6
Рамка сауна със собствените си ръцеРамка сауна със собствените си ръце
Таванът в опциите за опции за руската баняТаванът в опциите за опции за руската баня
Дървена баня със собствени ръцеДървена баня със собствени ръце
Подреждане на покрити и колонизирани подовеПодреждане на покрити и колонизирани подове
Проекти и планиране на банята 6x6Проекти и планиране на банята 6x6
Как да се изгради баня от пяна блоковеКак да се изгради баня от пяна блокове
Оформлението на двуетажната баня и нейните характеристикиОформлението на двуетажната баня и нейните характеристики
Къща на вана от бар най-добрите проекти и възможни вариантиКъща на вана от бар най-добрите проекти и възможни варианти
Подът в парната баня със собствените си ръцеПодът в парната баня със собствените си ръце
» » Изграждане на баня от бар
© 2021 BggeHat.com