Проектиране на баня в къща

Проектиране на баня в къща

За да ремонтирате баня и вана във вилата има проблем с правилния избор за планиране и довършване на тези помещения. Но ако строителството на селска къща или къща е само началото, е необходимо да се осигури най-ефективният начин за намиране на тях.

На първо място, трябва да знаете какви бани са на разположение. По правило къщата има няколко етажа, всяка от които трябва да има стая за хигиена. На първия етаж е абсолютно необходимо да се банята за гости, оборудвани предимно такива видове водопроводни инсталации като биде, тоалетна, сейф-хигиенни продукти и кърпи, мивка. Понякога бидето се заменя с вградена душ кабина или душ. Във всеки случай, ако на първия етаж има спални за гости. Този душ е необходим.

Останалите етажи често са зона за почивка, в която се намират спалните с деца и родители. Би било по-разумно да се осигури във всяка спалня баня или поне една баня за 2 спални (например две деца могат да комуникират помежду си с банята). В някои ситуации това става изключително удобно и също така спестява място, което е предназначено за хигиенни нужди. Водопроводът, необходим за поддържане на чистотата и хигиената, трябва да бъде инсталиран: вана, мивка, биде и тоалетна чиния, освен това в някои случаи е инсталирана душ кабина.



Основната разлика Баните в селска къща от подобни помещения в апартамента е достатъчно свободно пространство тоалетна и без перални машини, за които е дадено специално място на приземния етаж - перално помещение, където можете да направите пране натрупаната мръсно пране и след сушене и гладене. Желателно е във всяка баня, за да се осигури една малка количка, която ще бъде готов да се определят много пране на дрехи - всеки път, когато не е много удобно да се понижат за който ще пренася мръсно пране в пералното помещение. Друг важен аспект - ако живеете в къщата на възрастните хора, за всеки от тях се нуждае от отделен баня тела са много удобни по отношение на използването и често занижени дизайн.

В къщите в баните няма отоплително оборудване, за това има котелно помещение, но често има отопляеми релси за хавлии, без които е изключително трудно да се организира отоплението на тези помещения правилно.

Е, след като посетите практикуващия магазин за строителни материали, ще намерите всички материали, които ще са необходими за вашият сан сайт. Само там можете да купите всичко, от което се нуждаете, на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Варианти на планирането на банятаВарианти на планирането на банята
Изготвяне на къща с четири спалниИзготвяне на къща с четири спални
Проекти на къщи за 8 спалниПроекти на къщи за 8 спални
Необичайно, но удобно разположение на къщата 50 кв.м.Необичайно, но удобно разположение на къщата 50 кв.м.
Настройка на банятаНастройка на банята
Характеристики на банятаХарактеристики на банята
Аксесоари за баня в таванско помещениеАксесоари за баня в таванско помещение
Арматура за мивка за баняАрматура за мивка за баня
БаняБаня
Нови водопроводни инсталации в банятаНови водопроводни инсталации в банята
» » Проектиране на баня в къща
© 2021 BggeHat.com