Необичайно, но удобно разположение на къщата 50 кв.м.

Необичайно, но удобно оформление на къщата 50 квадратни метра. м.

Необичайно планиране на двуетажна къща с площ от 50 квадратни метра. с просторна тераса и малки спални.

Съвременната сграда на страната най-често се допълва с нови двуетажни къщи. И това се дължи на една проста причина - ясно разграничение, чрез което настаняване става по-удобно. Такива домове могат да бъдат направени малки, считаме план 2-етажна къща с площ от 50 квадратни метра в този пример. м.

Общоприето е, че първият етаж е запазен изключително за общи помещения, като например как кухня и хол. На втория трябва да има частен апартамент, т.е. спалня, библиотека, зимна градина, галерия и др.

Двуетажна селска къща с тераса

Двуетажна селска къща с тераса

къща с цокъл извън града се счита най-често за място за сезонно живеене. Същият проект може да се използва за целогодишно живеене. Тя е добре оборудвана, така че винаги е удобна и удобна за живеене в нея. Къщата, построена по този проект, е известна със своята сила, издръжливост и много други свойства.

тераса

Влезте в това къщата започва с тераса, площта на която е 12,2 квадратни метра. м. Съгласете се, че е хубаво да излезете сутринта, да огледате квартала или да наблюдавате изгрева на слънцето. Просторната тераса носи със себе си сън, идилия, която лесно може да бъде реализирана ...

Тя може да бъде съседна на всяка страна на къщата, но най-често тя се намира от южната страна, както е предвидено в този проект. Това е голяма веранда, която може да се използва по желание. Типът на обграждащите конструкции ще зависи единствено от условията на терена.

Разпределение на първия етаж на селска къща

Разпределение на първия етаж на селска къща



За да го използвате възможно най-удобно, е проектиран покрив за терасата. Тя може да бъде засадена с растения или декорирана по друг начин. Прекрасна рамка на терасата ще бъде флорална граница, която ще премине по нейната странична линия. Добро допълнение ще бъдат растенията в красиви вази и саксии, разположени на територията. Мебелите за него са специални - градина. Тя не се страхува от дъжд и слънчеви лъчи.

Разпределение на къщата 8x9 с таванско помещение

Първи етаж

Стълби към втория етаж - тип винт. Би било чудесно да няма толкова много места. Всяка структура на винта е стъпало с вертикална форма, около която са разположени стъпалата. Целият елемент се изпълнява като в спирала. Спиралното стълбище не е толкова удобно за използване, но изглежда много хубаво и естетично. От гледна точка на сигурността не е напълно практично, но това може да се промени чрез добавяне на малки перила.

дървена спирална стълба

просто дървено спирално стълбище до втория етаж

Вторият етаж също започва от залата, чийто размер е 2,2 квадратни метра. м. От него можете да отидете в малките спални. Първата спалня е с големина 10,0 квадратни метра. В стаята има само един прозорец, така че допълнително осветление е задължително. Стаята е обзаведена в стила на Арт Нуво: всичко е модерно и модерно. Мебели от най-новите колекции, тапети пастелни цветове, красиви лампи.

Разпределение на втория етаж на селска къща

Разпределение на втория етаж на селска къща

Другата спалня е с размер 10,2 квадратни метра. Тази малка стая трябва да се използва много разумно. Със своя стил той няма, така че има пълна свобода на творчеството. Както в другата стая, тук няма много осветление, така че ще трябва да се грижите за изкуствени източници.

И последната спалня е с размер 12,2 квадратни метра. м. Той е разположен срещу двете спални и нищо не се различава от тях, с изключение на една характеристика - голям прозорец към цялата стена. Това дава невероятен поглед не само на стаята, но и на цялата къща. Мнозина могат да решат, че е непрактично и неудобно, но прозорецът може да бъде затворен от щорите. Тези малки спални са удобни.

Също на втория етаж има баня с оформление на банята е 1,8 кв.м. m. Това е много компактно и удобно оформление на селска къща с жилищна площ от 50 квадратни метра. м.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на голяма двуетажна частна къщаОформлението на голяма двуетажна частна къща
Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. МОпции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М
Удобно разположение на къщата със саунаУдобно разположение на къщата със сауна
Къща с балдахин практическо решение за всяко семействоКъща с балдахин практическо решение за всяко семейство
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Двуетажна къща 7х9Двуетажна къща 7х9
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Оформлението на селска къща 10х11Оформлението на селска къща 10х11
» » Необичайно, но удобно разположение на къщата 50 кв.м.
© 2021 BggeHat.com