Оформлението на двуетажна къща с красива камина, комбинирано с удобство

Оформлението на двуетажна къща с камина - красота, комбинирано с удобство

Оформлението на просторна двуетажна къща с камина, голяма всекидневна. Общата площ на къщата е до 200 кв.м.

Съвременният свят принуждава човека да се движи в ритъм с него. Постоянни пътувания, срещи, работа, почивки за хранене и кратък сън. Всичко това засяга здравето на човек и често иска да се отпусне в собствения си дом. Двуетажна къща с камина е мястото, където можете да се отпуснете и да се отпуснете. Подходящ е както за сезонно живеене, така и за постоянно семейство от четирима или петима души.

Двуетажна къща с камина

Двуетажна къща с камина

Сградата започва с голяма веранда. Тук можете да поставите зелени растения и цветя, малка маса за пиене на чай, а после верандата ще се превърне в чудесно място за събирания и разговори. Следва входно антре, размерът му е 6.4 кв.м. м. Това е много за една такава икономическа стая, така че е по-удобно да се поставят няколко шкафа за връхни облекла и за технически доставки.

От коридора има един изход - в просторна зала с размери 10,0 кв. М. м. Изграждане на тази стая собствениците могат по желание.

интериорен дизайн на залата

пример за интериорен дизайн на залата в частна къща

Коридорът им води към кухнята и трапезарията, чиято площ е 32,2 квадратни метра. м. Той има необичайна форма на шестоъгълник. Тази средна кухня може да бъде добре оборудвана, а за по-голямо удобство този проект използва U-образна слушалка. Той ще може да осигури пълното използване на помещенията, а също така има и големи възможности за съхраняване на храна и храна. Независимо от това, всичко ще бъде винаги на ръка, любовници, и не трябва да ходят никъде.

За да проектирате това пространство, трябва да използвате неутрални цветове. Те включват бежово, светло кафяво или пясък. Те ще бъдат прекрасно допълнение към този стил. Не забравяйте за осветлението. Осветяването на слушалките не дава достатъчно светлина.

Дневна с камина

Също така от залата можете да отидете в хола, чиято площ е 28,8 кв. М. Всекидневната е оборудвана с вградена каменна камина, която се превърна в основна характеристика на тази стая. Без преувеличение можем да кажем, че стая с камина винаги ще бъде уютна, топла и естетически привлекателна. Естествено, камината играе роля и добре олицетворява атмосферата на истински дом. Камината е по-удобна за инсталиране на мястото, където се събира цялото семейство, така че за тази цел е избрана дневната.

План на приземния етаж на къщата

Планът на първия етаж на къщата с огромна кухня-трапезария, съчетана с хола

Не забравяйте, че трябва да се грижите за околния дизайн. Най-подходящият вариант за довършване е дневната с английски аромат. Камината на такива места се счита за център, затова при избора му обърнете специално внимание на облицовката. Камината, която се използва в този проект, е облицована с естествен камък и ценно дърво.

Този уютен интериор не може да се представи без аксесоари и декорация. За този случай си заслужава да се използват картини, порцеланови фигурки, часовници и книги.



камина от естествен камък

Освен това, от залата можете да влезете в котелното (4.5 кв.м.) и банята (2.9 кв.м.).

Също така на пода е спалня за гости (14,5 кв. М). Това наистина е необходимо, тъй като родителите или далечните роднини винаги могат да дойдат. За да не помислите къде да ги поставите, погрижете се за подредбата на тази стая. Ако имате малки деца в семейството си, които трябва да се грижат, бавачка може да се установи в тази стая.

Други опции дизайни на интериорен дизайн Можете да видите хола в този видеоклип.

Регистрация на втория етаж и прозореца на залива

изкачване на втория етаж можете да се насладите на красиво изкривено стълбище, който ще донесе разнообразие до околния интериор. Всички стаи са предхождани от зала с площ от 6.9 квадратни метра. м. От него можете да отидете в някоя от трите спални. Размерът им е 14,8 квадратни метра. м., 27,8 кв. м. м и 26,3 квадратни метра. м. Тези стаи са много просторни и не се различават един от друг. На етажа има и самостоятелна баня (10,5 кв. М.), Както и баня с тоалетна, чиято площ е 5,4 кв. м. м.

Планът на втория етаж на къщата

Планът на втория етаж на къщата

Не можем да не споменем още една особеност на къщата, която е прозорецът на залива. Това е добре дошло архитекти, които се изисква като декорация външната фасада на сградата, освен това, той служи като "връхна точка" в интериорния дизайн. В допълнение към естетическата красота, прозорец на залива има следните предимства:

  • Може да увеличи вътрешното пространство.
  • Прекрасен източник на естествена светлина.
  • Поради тази ниша стаята придобива по-тържествен и стилен външен вид.
  • Под такава ниша можете да съхранявате неща или постелки.

В този проект прозореца на залива ще бъде в спалнята.

интериорен дизайн на спалнята с прозорец на залива

вариант на интериорен дизайн на спалня, разположена в стая с прозореца на залива

Това оформление на двуетажна къща с камина е прекрасно решение за отдих и отдих. Уютната атмосфера, красотата и практичността съчетават всички най-добри качества в тази къща.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Удобно разположение на къщата със саунаУдобно разположение на къщата със сауна
Къща с балдахин практическо решение за всяко семействоКъща с балдахин практическо решение за всяко семейство
Опции за оформление на къщата от 8 до 8Опции за оформление на къщата от 8 до 8
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Варианти на проекти на къщи с камина на един и два етажа, подреждане на холВарианти на проекти на къщи с камина на един и два етажа, подреждане на хол
Двуетажна къща 7х9Двуетажна къща 7х9
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Оформлението на просторна къща 10х10 за голямо семействоОформлението на просторна къща 10х10 за голямо семейство
» » Оформлението на двуетажна къща с красива камина, комбинирано с удобство
© 2021 BggeHat.com