Разпределение на двуетажна къща 7 до 7 функционално пространство в малка площ

Оформлението на двуетажна къща 7 до 7


В съвременния свят не само къщи с големи размери и територия са в голямо търсене, но също така малки къщи, което позволява да живеете в малки семейства. Тази статия ще предложи такова практично оформление на двуетажната къща 7 до 7, което ще бъде отлична възможност за живот през целия сезон. Поради размерите на къщата, тя може да бъде поставена дори и в малка тясна част. Къщата е изработена от тухли, така че е издръжлива, здрава и надеждна.

Тераса пред къщата

Тераса пред къщата

Цялата структура е предшествана от същата компактна тераса от 3,4 квадратни метра. в къщата, изработени от тухли. За да изглежда по-оригинален и атрактивен, можете да използвате живи катерачни растения. От терасата пътеката води към коридора (6,8 кв. М). Също така на пода има веранда (6.5 кв. М), до която може да се стигне само с кухнята и трапезарията. Можете да използвате верандата за няколко цели:

  • Като а зимна градина. Остъклената веранда е подходяща за тази цел.
  • Стаи за отдих. Ако подредите меки мебели, красиво подрежете повърхността на стените, тавана и пода, тогава можете да се отпуснете и да си починете добре.
  • Като място за приемане на гости или за хранене. След това тук трябва да поставите маса, не непременно големи размери, столове и някои аксесоари.

Интересни идеи за прости стаи: декоративни стаи

Така че, зад залата се проследява зала (4.2 кв. М). За нейното подреждане е желателно да се използва малък шкаф, огледала и други елементи от външна декорация. Цветовата схема може да бъде тъмна, тъй като светлите цветове не са много удобни за използване в залата. Залата тук е централната част, от която можете да отидете до всяка стая на този етаж.

хол 7х7 с баня

Разпределение на първия етаж на 7x7 къща с вана

Първата стая е кухня-трапезария (10,4 кв. М.). Той е декориран с ярки цветове, подчертавайки някои елементи от стаята. Например, по периметъра на кухненския комплект може да се простира лента от синьо, а останалата част от повърхността на стените е боядисана в сребристо оттенък. Това е направете дизайна и оформлението на кухнята необичайно и интересно. Като осветителни елементи е желателно да се използват лампи, те помагат да се постигне идеално осветление.



интериорен дизайн на кухня-трапезария

Кухнята и трапезарията съчетават и хол. Известно е, че не само да бъде красива, но и удобна за отдих. В тази стая повечето хора са през деня. За регистрация е необходимо да се използват практични и интересни мека мебел, задължително домакински уреди и аксесоари.

Тук можете да уредите кабинет за съхранение на неща, кошници или други предмети. Цветовата схема може да бъде всяка, но трябва да се комбинира с дизайна на кухнята.

Планът на втория етаж на къщата е от 7 до 7 с вана

Планът на втория етаж на къщата е от 7 до 7 с вана

Две спални на втория етаж също се различават в декорацията си. За техния дизайн се препоръчва да се използват светли мебели, но умерени тонове за довършване на стените. Можете да подчертаете някои елементи от ситуацията, като използвате осветление. За да могат помещенията да се различават по функционалност, те могат да настанят шкафове или скринчета за съхранение на всякакви предмети, дрехи и др.

Баня и подреждането й

Разположението на сауната в къщата вече не е рядкост за днес. Благодарение на това къщата придобива необикновен външен вид, който не може да бъде постигнат с просто покритие. Банята е изработена от дървен материал, всички изисквания за пожарна безопасност са изпълнени с прецизност, така че няма абсолютно никаква опасност. В пристройката има гардеробна, душ и терма. Температурата в последната стая може да се регулира по желание. Печката може да работи както на дърва, така и на електричество.

По този начин, оформлението на двуетажна къща 7 до 7 се допълва от баня. Благодарение на това не само изглежда привлекателно, но и прави живота и отдиха на своите собственици по-разнообразни. Сега можете не само да се къпят във вана по желание, но и да поканите приятели.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. МОпции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М
Остъкляване на терасата с плъзгащи се конструкцииОстъкляване на терасата с плъзгащи се конструкции
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Оформлението на къщата с мазе, гараж и оранжерияОформлението на къщата с мазе, гараж и оранжерия
Двуетажна къща 7х9Двуетажна къща 7х9
Оформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотатаОформлението на къщата е до 100 кв.м. Оригиналността и красотата
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Интересна оформление на къщата с прозореца на заливаИнтересна оформление на къщата с прозореца на залива
Разпределение на двуетажна вилаРазпределение на двуетажна вила
» » Разпределение на двуетажна къща 7 до 7 функционално пространство в малка площ
© 2021 BggeHat.com