Как да направите веранда от поликарбонат до дървена къща Снимка

Как да направите веранда от поликарбонат в дървена къща - снимка 1В този материал ще видим как да направим веранда от поликарбонат. Снимката към дървената къща ще покаже някои характеристики, които отличават разположението на верандата за дървени къщи.

Ако взимате тухлени или блокови конструкции, често виждате веранди с поликарбонатни покриви, изработени от метал - заварени или ковани.

В дървени къщи, независимо дали къщи на дървена рамка или дървени трупи / дървени трупи, верандата обикновено е изработена от дърво. Разбира се, може да видите и фалшиви рамки за сенници, но много по-рядко.

Помислете за един и същ процес от началото до края, как да направите веранда, изработена от поликарбонат. Снимките илюстрират този процес на различни етапи - от основата до подреждането на покрития от поликарбонат.

Фондация под верандата

На първо място, преди да направите фондация под верандата на дървена къща, ние правим маркировка на строителната площадка.

След това изберете типа фондация, която ще използваме. Лека дървена веранда може да се направи на почти всяка основа. Можете да използвате MZFL, да блокирате FBS, да изграждате бетонни блокове, да запълвате колони или да използвате винтови купчини.

Как да направите веранда от поликарбонат в дървена къща - снимка 2

Единственото ограничение, което се налага върху основния материал, е, че не можете да използвате никакъв хидрофилен материал - дърво, леки блокове, тухли. С течение на времето тези основания ще се сринат и верандата ще "излезе" от къщата.

Монтаж на рамката

След като сме направили основата, трябва да я ударим. Ще направим външна хидроизолация, както и уплътнения между основата и долната лента нашата бъдеща веранда.



Рубероидна или PVC плат е най-подходяща за уплътнения. В случая, когато правим веранда от дървесина или дървесина, уплътнението ще бъде между бетона, например, и долната корона.

След това долната рамка на рамката е инсталирана или е поставена долната корона. В зависимост от това коя веранда зачеваме, отворена или затворена, ние инсталираме верандата или полагаме стените.

Как да направите веранда от поликарбонат в дървена къща - снимка 3

След това можете да направите горния колан или да поставите горната корона за верандата / дневната.

Покривна система

На горната колана ние монтираме кофражната система. За поликарбонат, който е един от най-леките покривни материали, можете да използвате лека кофражна система.

От рамката, монтирана щайга. В случай на поликарбонат е възможно да не се направи хидроизолация между покривния материал и летвата.

Ние монтираме поликарбонат

После на козирната система се монтираме поликарбонат. Най-добре е да използвате винтове за покриви или винтове с пресова шайба, като използвате гумени или EPDM уплътнения.

Как да направите веранда от поликарбонат в дървена къща - снимка 4

Възможност за ковано веранда

Към дървената къща също е възможно да се монтира най-простият метален козир, който ще бъде покрит с поликарбонат. В този случай правим стъпалата на верандата, а самата метална рамка е закрепена директно към дървената стена над входните врати.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Методи на веранда, ползи и препоръки за остъкляванеМетоди на веранда, ползи и препоръки за остъкляване
Тераси и верандиТераси и веранди
Затопляне на верандата на дървена къща отвътреЗатопляне на верандата на дървена къща отвътре
Пристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къщаПристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къща
Как мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщатаКак мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщата
Прост балдахин над верандата от поликарбонатна снимка и дизайнПрост балдахин над верандата от поликарбонатна снимка и дизайн
Материал за верандатаМатериал за верандата
Купете готова веранда от поликарбонатКупете готова веранда от поликарбонат
Как да инсталираме клетъчен поликарбонатКак да инсталираме клетъчен поликарбонат
Проста веранда до къщата от поликарбонатна снимкаПроста веранда до къщата от поликарбонатна снимка
» » Как да направите веранда от поликарбонат до дървена къща Снимка
© 2021 BggeHat.com