Клетъчен поликарбонат в строителството

Клетъчен поликарбонатВсяка година на строителния пазар има все повече и повече нови производители и материали, които имат някои специални свойства или са вид хибрид. Един от новите материали е поликарбонат, който все още не е проникнал правилно в живота ни. Въпреки че вече се използва в изграждането на нискоетажни сгради, и доста успешно.

Поликарбонат излезе на пазара на строителни материали, като заместител на стъкло, което е всичко, добре известен със своята нестабилност, замърсен, както и най-отличително качество е способността пропускащ светлината. Ако не беше за стъкло, не можехме да осветяваме нашите стаи и промишлени помещения с достатъчно светлина, без директен контакт с улицата. Но поликарбонатът е много по-силен, затова е по-подходящ за довършване на фасадата, защото за този материал няма да се притеснявате много.

Самият поликарбонат се разделя на монолитен и клетъчен поликарбонат, като и двата варианта се получават по същите методи.



Монолитните листове се създават чрез изливане на специално решение в извити форми, например купол, който може да бъде разделен на заоблена форма и квадратна основа. Ако цената на този материал не е толкова висока, тогава поликарбонатът може да се използва за всички големи и прозрачни подове.

Но клетъчният поликарбонат има по-ниска цена от порядъка на порядъка, така че най-често можете да намерите този вид материал. Всички прозрачни подови и хоризонтални подове са изработени от структуриран поликарбонат. Ако искате да направите себе си капандур или светлопроницаем покрив, тогава ще ви трябва клетъчна опция. Такива елементи ще помогнат да внесете в къщата не само повече светлина, но и да свържете пространството на стая или къща с околния свят. Едно от предимствата на клетъчния поликарбонат е, че той може да превърне в хората вида на арка, купол, пирамида или какъвто и да е вид, от едър покрив до наклонен.

Поликарбонат, също са използвани в изграждането на оранжерии, тъй като той преминава не само през слънчевите лъчи себе си, но също така помага да се поддържа необходимата температура, с цел създаване на благоприятен климат за най-екзотичните плодове и растения, които са били внесени и тропиците. И зимните градини от поликарбонат могат да учудят дори най-ненатрапчивите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Прост балдахин над верандата от поликарбонатна снимка и дизайнПрост балдахин над верандата от поликарбонатна снимка и дизайн
Мансардно зониранеМансардно зониране
Купете готова веранда от поликарбонатКупете готова веранда от поликарбонат
Как да инсталираме клетъчен поликарбонатКак да инсталираме клетъчен поликарбонат
Как да направите веранда от поликарбонат до дървена къща СнимкаКак да направите веранда от поликарбонат до дървена къща Снимка
Модерни оранжерии надеждни поликарбонатМодерни оранжерии надеждни поликарбонат
Поликарбонатни оранжерииПоликарбонатни оранжерии
Проста веранда до къщата от поликарбонатна снимкаПроста веранда до къщата от поликарбонатна снимка
Основните предимства и недостатъци на поликарбонатитеОсновните предимства и недостатъци на поликарбонатите
Затворена лятна кухня от поликарбонат и тухлаЗатворена лятна кухня от поликарбонат и тухла
» » Клетъчен поликарбонат в строителството
© 2021 BggeHat.com