Мансардно зониране

Мансардно зониране

Природа, ландшафт, всичко това привлича гостите и няма възможност да ги поставите. Възползвайте се от празно таванско помещение. За да направите това, трябва да го разделите на зони. За да оформят отделни стаи, те трябва да бъдат снабдени с дневна светлина. Използвайте прозорците за тази цел, на покрива на тавана. Те трябва да бъдат поставени равномерно, като се избягва хаос на покрива. Може би ще добавите симетрични прозорци към друга част от него. Ако се окаже, да се разпределят пространство за две стаи на голям квадратни квадрат, а след това го направите на самия вход. В този случай ще има просторна стая, където можете да поставите стая за чай и да поставите спортно оборудване.

Прегради могат да служат като листове от шперплат, които ще бъдат залепени с тапет. Те трябва да завършват на тавана, така че пространството да е затворено. Вратата на лек тип пластмаса с прозорци с двоен стъклопакет или тъмно стъкло, омекотено хармонично с леките прегради. Прозорците на покрива са с двукамерна енергоспестяваща система или с отоплителна система. В последния случай те винаги ще бъдат топло.

За подови настилки препоръчваме да използвате дъбов или брезов фурнир. За долния слой използвайте плоча от черен агломерат, той е технически и се използва като нагревател. Неговите амортизационни качества ефективно масажират краката ви по време на ходене. Трябва да се отбележи, че фурнирният лист трябва да има ключалки, които да осигурят свободното му разположение на пода. На ръбовете не забравяйте да го натиснете с цокъл.

Стените са покрити с картон от устойчив на влага слой изолация. За да направите това, препоръчваме да използвате параметричен базалт, разпенен от памучна вата. Този материал има кондензационен капацитет, не натрупва влага и осигурява стените на къщата със способността да "диша". Гипс картон в шевовете залепена лента, като се използва гипсова смес с полимери. За таваните ще се побере тапетът с ламиниран хартия. Не по-малко оригинално решение е използването на лъскави покрития, огромното им предимство е, че те могат да бъдат измити и отразяващата повърхност може визуално да разшири пространството.



Таван прозорец може да се увеличи до нивото на пейката, с широк перваза на прозореца си, тъй като това ще бъде възможно да се седне и да чете любимата си книга.

Ако решите да използвате спортна зона, поставете я в ъгъла. Стената в тази зона може да бъде зашита с плочи от декоративни агломерати или щитове на инженерна дъска, изработена от бор. Подът в стаята трябва да бъде покрит с рогозки, препоръчително е да се използват сглобяеми за това, които могат да бъдат превърнати в мека мебел. Следва също да се отбележи, че капаците трябва да бъдат сменяеми.

След като разделите тавана в зони, го напълнете с минимум мебели. В стаите за гости, поставете разтегателен диван и направете рафтове за вградени неща. Използвайте боядисаната ПДЧ за това.

Уютният мансард може да настани три семейства едновременно.

Е, за да купите клетъчен поликарбонат на достъпна цена - посетете сайта vipdacha.by. Само там ще намерите най-добрия поликарбонат с бърза доставка и разумни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем подходящите прозорци на покрива?Как да изберем подходящите прозорци на покрива?
Стъклените прегради са удобно и модерно решение за дома и офисаСтъклените прегради са удобно и модерно решение за дома и офиса
Проектирайте прозореца сиПроектирайте прозореца си
Рафтове в ролята на дялРафтове в ролята на дял
Звукоизолация на помещенияЗвукоизолация на помещения
Предимства на щоритеПредимства на щорите
Антре като интериорАнтре като интериор
Какво представляват модерните капандуриКакво представляват модерните капандури
Избираме прозореца в детската спалняИзбираме прозореца в детската спалня
Интериорни елементи в таванско помещениеИнтериорни елементи в таванско помещение
» » Мансардно зониране
© 2021 BggeHat.com