Антре като интериор

Антре като интериор

Никой преди не е предположил, че таванското пространство може да се използва като хол. Това се дължи отчасти на факта, че всички жилища са достатъчно и не е необходимо да се използва допълнително пространство. Днес проблемът за жилищното настаняване води до факта, че таванското помещение е активирано до максимум, поради което, тъй като е оборудван, струва си да се обърне специално внимание.

След като се преведе това име, се оказва нищо повече от таванско пространство, но допълнителното жилищно пространство не е така наречено, затова бе решено да се използва външният термин Лофт. В класическия си дизайн той предлага достатъчно свободно пространство, а стаята е просторна и изпълнена със светлина. Не струва, че пространството в тази част на къщата ще се натрупа с ненужни елементи. Стилът на сградата, в който има таванско помещение, оказва влияние върху стила на тази стая. Истинските модели на тази стая са свързани с нейните производствени сортове, но те не се използват за жилищно настаняване. По-ранните следи от индустриалния стил не изчезват никъде, така че внимателно всички елементи, включително стълбите и тръбите в интериора по някакъв начин бият.

Историята на развитие на таванско помещение започва през 40-те години, когато започнаха да се появяват на територията на Ню Йорк. Поради факта, че по това време започва да се увеличава цената на земята, индустриалците започват да прехвърлят предприятията си в градската линия, където са оставени изоставени помещенията на фабриките. Тази предпоставка е била една от първите за жилищно настаняване, използвано в Манхатън, което през тези години се считало за фабрика. Уредени тук като студенти, които нямат достатъчно пари за нормално жилище в града и представители на бохемия.



Само десет години са минали и таваните за промишлена употреба са придобили популярност. Всички творчески хора през 50-те години предпочитат да живеят в такива помещения, да ги отдават под наем или да ги купуват за организирането на студиа или изложби.

Този стил има редица функции. Един от тях е в организацията на пространството. Говори се за доста широко планиране и липса на препятствия и прегради за свободно пространство. Разделени само тоалетни и бани, останалото пространство е едно. Благодарение на тази цялост, необятността на помещенията е добре подчертана и има възможност за оборудване на отделните зони.

Е, ако се интересувате от канализационни помпени станции cns - посетете сайта gmk-nasos.ru. Само там ще намерите всичко за тези станции и всички техни характеристики и разходи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Разпределение и подреждане на таванаРазпределение и подреждане на тавана
Стилен стил в интериора на малък апартаментСтилен стил в интериора на малък апартамент
Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9Оформлението на едноетажна къща е от 6 до 9
Проекти на къщи с прозорец и таванско помещениеПроекти на къщи с прозорец и таванско помещение
Как да украсяваме камина в таванско помещение, препоръки на дизайнераКак да украсяваме камина в таванско помещение, препоръки на дизайнера
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Проекти на частни къщи 6х9 с таванПроекти на частни къщи 6х9 с таван
Разпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещениеРазпределение на едноетажна къща с гараж и таванско помещение
Разпределение на къщата 8x9 с таванско помещениеРазпределение на къщата 8x9 с таванско помещение
Затопляне на тавана, покрив, таван ekowool във всяка къщаЗатопляне на тавана, покрив, таван ekowool във всяка къща
» » Антре като интериор
© 2021 BggeHat.com