Студио апартамент реновиране някои функции

Studios са подценени от много хора, и за добра причина: те наистина понякога по-добре от нормални апартаменти, и може да се направи пълноправен жилища, дори превъзхожда в някои апартаменти с дялове. За тази цел компаниите, участващи в ремонта и реконструкцията на апартаменти, разполагат с многобройни дизайнерски и инженерингови решения. Като цяло, просто искате.

По отношение на дизайна и архитектурата, в студионите апартаменти бе позволено да оставят стереотипи и стандарти в миналото. Тук - огромно поле за реализиране на фантазии и таланти на дизайнери. Така че, се оказва перфектно да се направят студио апартаменти в японски етно-стил или таванско таванско таванско помещение. И тук - само оригинални идеи.

Въпреки това, оформлението на студиата само за миряни ще изглежда лесно. Но експертите имат какво да мислят. В студиото апартамент важно събитие е зониране на стаята. Тук трябва да подчертаете кухнята и да подредите кът за спане. Банята също е изгарящ проблем. Имайте предвид, че кухнята и банята трябва да се намират до вентилационния модул. Общата цел е да се оптимизира пространството по такъв начин, че наемателите да го използват възможно най-много.

ВЪТРЕШНИ ВЪПРОСИ



В допълнение към водоснабдяването, електричеството и канализацията студиото трябва да бъде оборудвано с отопление и климатик. Някои обезвреждане на "комунална зависимост" ще донесе инсталация на допълнително топлинно оборудване. Припокриващите се и външните стени трябва да бъдат изолирани и инсталирани нови прозорци, така че оперативните разходи ще намалеят. При инсталиране на нагревателя има много нюанси, но най-важното - да се избегнат в бъдеще, така че кондензат kopilsya апартамент за покритие или преградна стена пространство.

FINISH

Имайте предвид, че е по-добре да ремонтирате допълнителен клас, защото има достатъчно евтино и токсично синтетично покритие. Нуждаем се от екологични материали, които отговарят на изискванията за безопасност. Да, те не са евтини, но живеете в този апартамент в продължение на много години. Защо отрова, спестявате? Разбира се, експертите ще направят много високо качество, както и дизайнери ще изберат художествен паркет, декоративна мазилка, плочки онлайн plitka.ua, стъклопис и т.н. - всички изпитани от времето материали, които не представляват заплаха за здравето на човека.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стандартна височина на тавана в апартаментаСтандартна височина на тавана в апартамента
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
Ние създаваме красота у дома дизайн на апартамент, като изкуствоНие създаваме красота у дома дизайн на апартамент, като изкуство
Искате да направите мебели по поръчка, използвайте рекламните послания от студиотоИскате да направите мебели по поръчка, използвайте рекламните послания от студиото
Как да планираме правилното обновяване на помещениетоКак да планираме правилното обновяване на помещението
Аксесоари за баня в таванско помещениеАксесоари за баня в таванско помещение
Определяне на зоната на хола и спалнятаОпределяне на зоната на хола и спалнята
Антре като интериорАнтре като интериор
Няколко начина за визуално увеличаване на стаяНяколко начина за визуално увеличаване на стая
Модерен дизайн на апартаментите и неговите характеристикиМодерен дизайн на апартаментите и неговите характеристики
» » Студио апартамент реновиране някои функции
© 2021 BggeHat.com