Определяне на зоната на хола и спалнята

Във всеки малък апартамент има ситуация, при която съществуващото пространство става катастрофално малко. Най-често това се дължи на факта, че има идеи за добавяне на нова зона, например спалня и хол в една стая, това е единствената възможност за студио апартаменти или апартаменти с една спалня.

Преди това качеството на ситуацията и нейното функциониране на зониране на всекидневната и спалнята написана е последната роля. Типичен набор от такава стая е наличието на мебелна стена, в която има телевизор, няколко фотьойла и диван или диван. През деня стаята беше хол и ако е необходимо, тя се превърна в зона за отдих, когато диванът се разгъваше. Естествено в тази ситуация, когато се комбинира спалня и хол в една стая, имаше два варианта - или винаги да се остави спалното място разредено, което само по себе си направи стаята подходяща само за сън. Или постоянно разглобявайте и събирайте леглото, което в крайна сметка губи и затваря механизмите на дивана. Да, и когато използвате една зона, втората автоматично се изключва от помещенията, което създава голям дискомфорт.



Определяне на зоната на хола и спалнята представлява разделянето на един интериор на две напълно функционални зони. Този, който е непосредствено от входа - зоната, в която ще бъдат гостите, също може да работи. А останалата зона се приближава до прозореца.

Обзавеждане на дневна и спалня

Обзавеждане на дневна и спалня:

  • Най-достъпният начин за разделяне на помещението на две части е инсталирането на различни дялове. Те са неподвижни, построени от пяна блокове и измазани, или с листове от гипсокартон. Също така, отлична опция е използването на блокове от плексиглас, тази опция ви позволява да проникнете в слънчевата светлина в далечната част спалня и хол в една стая.
  • Има лека версия, с плъзгащи се врати купе, и материал за вмъкване, може да служи като прозрачно стъкло или матирано или поставете изработени от дърво или от ратан, разнообразие от цветове и текстури.
  • Монтирането на отворени рафтове или мебелни секции ще ви помогне да направите отлично зониране на всекидневната и спалнята.
  • Създаване на завеса, изработена от плат над леглото, можете да оградите тази част от цялата стая.
  • Също така, можете да построите подиум в спалнята част, която ще повдигне леглото, по отношение на цялата стая, с зониране на всекидневната и спалнята и може да служи като хранилище за различни неща.
  • Можете също да използвате мебелния трансформатор, който временно е предвиден за почивка, но постоянно служи като интериор за хола.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Предимства на ъгловите диваниПредимства на ъгловите дивани
Как да изберем мебели за спалнятаКак да изберем мебели за спалнята
Диван-легло във всеки интериорДиван-легло във всеки интериор
Избор на мебели за спалняИзбор на мебели за спалня
Мебели за спалниМебели за спални
Как да изберем мебелите за дневнатаКак да изберем мебелите за дневната
Избор на мебели за спалняИзбор на мебели за спалня
Спалня интериорСпалня интериор
Как да изберем диван?Как да изберем диван?
Стилен дизайн на малка спалняСтилен дизайн на малка спалня
» » Определяне на зоната на хола и спалнята
© 2021 BggeHat.com