Диван френски детско легло

френско леглоИма няколко модела разтегателни дивани, в тази статия ще говорим за системата "French clamshell". Необходимо е да се започне с факта, че външните дивани на такава система се различават малко от другите модели. Ако обаче започнете да оформяте дивана, ще намерите хубав детайл, в изправена форма, мястото за спане се превръща в истинско легло, което е много важно за тези, които нямат собствена спалня.

Механизмът на преобразуване на такива мека мебел е доста проста, премахвате горните възглавници, а след това самата чашка се отваря. Удобството на този модел е и във факта, че можете да го изправите така, че тялото да заеме половината седнало, седящо или легнало положение. Тази мултифункционална функция е чудесно, когато имате гости или близки.

Особено популярен френски clamshell заслужи собствениците на малки апартаменти, защото е доста компактен. Също така този модел разтегателен диван е ценен за лесна работа и практичност. Благодарение на горните възглавници този диван изглежда много мек и удобен, идеално се вписва в интериора на дневните, детските и домашните театри (които много се организират в мазето на частни къщи). Френски мида, направени в кожа и заместители на кожата, много често можете да се срещате в офиси, хотели и бизнес центрове.



В момента меки ъгли и мека мебел с такъв механизъм са много търсени сред купувачите. Спалнята се сгъва под седалката и това позволява на дизайнерите да покажат максимално въображение и творчество, за да направят дивана по-привлекателен.

Дизайн на дивани "френски мида"

Ако говорим за дизайна на мека мебел с френската система "clamshell", заслужава да се отбележи, че името е дадено по причина. Усъвършенстването и красотата на линиите на този диван може да открадне всеки интериор. Богатото разнообразие от платове, които можете да направите и поръчате, не само ще подчертае вашия вкус, но и ще ви разкаже за вашата личност. Франция, страна, стил, грация, това е точно това, което ще намерите, като закупите диван с "френска мида" система. Тези дивани са предназначени за хора, които оценяват комбинацията от красота и практичност, лекота на използване и удобство.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Легло с механизъм за повдиганеЛегло с механизъм за повдигане
Как да изберем диван за холаКак да изберем диван за хола
Предимства на ъгловите диваниПредимства на ъгловите дивани
Как да изберем ъглов диванКак да изберем ъглов диван
Диван-легло във всеки интериорДиван-легло във всеки интериор
Как да изберем удобен диван за голямо семейство?Как да изберем удобен диван за голямо семейство?
Как да изберем добър диванКак да изберем добър диван
Избиране на легло за спалняИзбиране на легло за спалня
Как да изберем диван?Как да изберем диван?
Елитни мебели скъпо или високо качество?Елитни мебели скъпо или високо качество?
» » Диван френски детско легло
© 2021 BggeHat.com