Диван-легло във всеки интериор

Модерен интериорен дизайн, това е цяла наука. Но за да успеете да поставите диван в хола, без да надхвърляте определен стил, не е необходим гений. Достатъчно е да знаете няколко трикове.

За днес дизайнерите на интериора обръщат специално внимание на меките мебели. Те разбират, че впечатлението за цялата стая зависи от вида и стила си. Особено се отнася до водещата фигура на мебелния моден диван. Неговият вид се променя всяка година, актуализирани детайли и стилни цветове се добавят.

Модерната мебелна промишленост комбинира в този шедьовър веднага две роли - диван и легло. Това важи както за малки, така и за големи апартаменти. В разтегателния диван могат да се настанят неочаквани гости, елегантно превърнали се в основния характер на хола сутрин. Когато става въпрос за многофункционалност, не забравяйте и интериорното значение на този мебелен агрегат. Диванът трябва преди всичко да отразява стила на стаята.

За класически интериор е най-подходящ неутрален цвят за разтегателен диван. Моделът трябва да има прави или меки заоблени линии. По-добре е да се даде предпочитание на дивана от тактилно приятни материали - естествена кожа, памук, велур и така нататък.



Ако стилът на хола е преобладаващо аристократичен, тогава мебелите трябва да съответстват на него. Струва си да се обърне внимание на дивани с ковани метални части или с труп от дърво издялани. Тапицерията на такова обзавеждане може да бъде жакардово или лъскаво.

Дизайнерският диван в модерния интериор трябва да отговаря на най-новите тенденции. Модата се променя бързо, но мебелите могат да останат дълго време на върха си. Най-новите модели разтегателни дивани са изработени от различни тъкани и рамкови материали. Често в съвременните модели, подлакътници се заменят с възглавници или напълно липсват. Този трик перфектно разширява леглото. Краят на дивана също често има формата на вълна - тя изглежда много креативна. Цветовете за модни мебели също имат широк обхват. В стая с меки цветове, най-добре е да поставите светъл диван. В цветни и наситени интериори дизайнерите съветват да избират модели с по-мек тон. Тази техника се използва от дизайнерите, за да привлече вниманието на обществеността. Диван-леглото в този случай, "извади" от общия цвят на стаята.

Тапицирани мебели отдавна играе в дизайна на интериора не е последната роля. Повярвайте ми, потенциалът на модела не се ограничава само до функцията "диван-легло". В допълнение, мебели може да създаде специално настроение в стаята, значително обогатяване на интериора на хола. Изберете разтегателен диван на всеки стил е изключително удобен, като се свържете с онлайн магазина "Моят собствен диван". Освен зашеметяващия асортимент, има достъпни цени и благоприятни условия за доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем диван за холаКак да изберем диван за хола
Предимства на ъгловите диваниПредимства на ъгловите дивани
Как да изберем ъглов диванКак да изберем ъглов диван
Как да изберем мебелите за вашия интериорКак да изберем мебелите за вашия интериор
Как да изберем удобен диван за голямо семейство?Как да изберем удобен диван за голямо семейство?
Как да изберем мебели за залаКак да изберем мебели за зала
Определяне на зоната на хола и спалнятаОпределяне на зоната на хола и спалнята
Как да изберем диван?Как да изберем диван?
Елитни мебели скъпо или високо качество?Елитни мебели скъпо или високо качество?
Обзавеждане на мебелите и трансформаторите в интериораОбзавеждане на мебелите и трансформаторите в интериора
» » Диван-легло във всеки интериор
© 2021 BggeHat.com